Evenimentul zilei

Dum03292020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Horoscop Horoscop 25 ianuarie 2019

Horoscop 25 ianuarie 2019

25 Ianuarie 2020 - 

– Berbec:
Ai de ales între a-ți pierde timpul cu discuții furtunoase, care nu duc la vreun rezultat și a te ocupa de ceea ce poate fi rezolvat acum.

– Taur:
Ai curajul necesar de a privi cu mai multă încredere unele propuneri, venite de la partenerii vechi, cei cu care ai parcurs mare parte din drum, până acum.
– Gemeni:
Poți exprima mai bine anumite intenții, planuri, aspirații care te animă sau chiar te determină să devii agitat. Poate nu e nevoie de atâta gălăgie ca să fii convingător.
– Rac:
Te bazezi pe tine și e mare lucru pentru că te întorci la ceea ce ai nevoie, la încrederea în tine și în calitățile cizelate deja, în timp.
– Leu:
Poți primi cele mai bune sfaturi cu putință de la partenerii de orice fel, în special de la cel de cuplu. Este important să știi să asculți.
– Fecioară:
Ai parte de inspirație care se naște din nevoia de a corecta anumite neajunsuri la locul de muncă sau în legătură cu starea ta de sănătate.
– Balanță:
Acum e momentul să faci acele gesturi frumoase la care tot te gândești, să te împaci cu cei dragi, să le faci o surpriză celor care cred că i-ai uitat.
– Scorpion:
Vezi mai clar încotro te îndrepți și cum anume poți repara ce s-a stricat în relația cu cei din familie. Ar fi frumos să treci și la fapte, vorbele nu îți sunt de prea mare folos.
– Săgetător:
Ai putea avea parte de întâlniri interesante, cu oameni speciali, care scot la lumină partea fumoasă a firii tale, de fiecare dată.
– Capricorn:
Ești foarte interesat de informații secrete sau cunoscute doar de inițiați. Problema e că astfel de informații au rostul lor, care nu are legătură cu scopul tău real.
– Vărsător:
Ai parte de o zi specială, presărată cu momente în care vei înțelege mai ușor care îți sunt nevoile reale, de ce trebuie să faci o cură de dezintoxicare de falsități sau mondenități.
– Pești:
Îți este suficient ceea ce intuiești că se petrece, chiar dacă nu ai acces direct la informațiile pe care le dorești. Intențiile tale sunt, cel mai probabil bune, și vei afla ceea ce vrei să știi.

Lasă un comentariu