Evenimentul zilei

Sam02222020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social CONCERT grandios la Orhei. Echipa de fotbal Milsami împlineşte 10 ani

CONCERT grandios la Orhei. Echipa de fotbal Milsami împlineşte 10 ani

11 Iunie 2015 - 
Foto: ipn Foto: ipn

Echipa de fotbal Milsami Orhei împlineşte 10 ani. Bucuria aniversării este dublată de victoria obţinută de Milsami în Campionatul Moldovei şi accederea în Liga Campionilor. Cu ocazia aniversării, FC Milsami organizează un şir de evenimente festive, care vor culmina cu un concert grandios, la Orhei.

Toţi prietenii şi fanii FC Milsami sunt invitaţi vineri, 12 iunie, începând cu ora 19.00, pe stadionul Orhei, la o mare sărbătoare. Vedete din ţara şi de peste hotare vin să-i cânte clubului orheian „La Multi Ani!”. Printre ei vor fi Adrian Ursu, Ionel Istrati, Anastasia Lazariuc, trupa Alternosfera, dar şi Connect-R, Jasmin şi Filip Kirkorov.

În cadrul concertului va fi prezentat şi un film documentar despre primii 10 ani din istoria FC Milsami. Evenimentul va culmina cu un spectacol cu focuri de artificii. Accesul la concert este liber.

Administraţia clubului şi membrii echipei ţin să sublinieze că întregul şir de evenimente organizate de FC Milsami, inclusiv concertul din 12 iunie, este dedicat în exclusivitate aniversării clubului de fotbal şi nu are tangenţă cu alte evenimente, mai ales cu campania electorală pentru alegerile locale. Administraţia atenţionează că orice mesaj sau manifestare, din partea oricărei persoane sau organizaţii, cu un alt caracter decât cel de sărbătorire a aniversării FC Milsami va fi tratat drept ieşit din contextul evenimentului organizat de club.

FC Milsami face apel către toată lumea, şi în special la organele de ordine publică, sa fie vigilenţi în privinţa unor eventuale provocări ce ar putea avea loc la concertul din 12 iunie. Organizatorii se adresează presei să reflecte în mod corect evenimentele dedicate aniversarii clubului şi să se abţina de la orice fel de interpretări greşite.

Lasă un comentariu