Evenimentul zilei

Mie08052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Vlad Plahotniuc anunță deschiderea primelor două parcuri Edelweiss din cele 40 promise

Vlad Plahotniuc anunță deschiderea primelor două parcuri Edelweiss din cele 40 promise

05 August 2016 - 

Fundația „Edelweiss” a dat astăzi startul unui nou proiect, în cadrul căruia vor fi amenajate 40 de parcuri de joacă pentru copii, dotate cu echipamente de ultimă generaţie, moderne şi foarte sigure.

Despre acest proiect, care face parte din seria campaniilor susţinute de fundaţia lui Vlad Plahotniuc pentru sprijinirea familiilor, a mamelor şi copiilor din ţara noastră şi este lansat cu denumirea generică de ”Parcurile Edelweiss”, informează chiar patronul fundației, pe pagina sa de Facebook.

Cele 40 de parcuri de joacă pentru copii vor fi amenajate de Edelweiss în mai multe localităţi din Republica Moldova, inclusiv în Chişinău. Primele două au fost inaugurate chiar astăzi la Hânceşti şi Ialoveni, iar altele 17 urmează să fie deschise până la sfârşitul acestei luni şi în alte localităţi din ţară. 

Toate terenurile de joacă sunt sigure, beneficiază de dotări moderne şi respectă toate normele prevăzute de legislaţia în vigoare, reglementată conform standardelor UE. ”Am ales cu grijă materialele din care sunt confecţionate ”Parcurile Edelweiss” şi le-am utilizat pe cele de cea mai înaltă calitate, astfel încât acestea să fie absolut sigure pentru copii. În cadrul proiectului va fi amenajat, în premieră pentru ţara noastră, un parc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi, ceea ce ne-a obligat la o şi mai mare responsabilitate în acest sens”, a declarat directorul executiv al Edelweiss, Lara Moraru.

”Edelweiss” dezvoltă în prezent mai multe proiecte sociale care au ca obiectiv grija faţă de copii şi dezvoltarea armonioasă a acestora. Printre acestea se numără ”Renaşte Moldova/Cabinetul pediatric”, ”Campania o nouă viaţă”, ”Şcoala ambasadorilor Edelweiss”ş.a.     

Lasă un comentariu