Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Când va avea loc Maratonul Internațional Chișinău și cum vă puteți înregistra

Când va avea loc Maratonul Internațional Chișinău și cum vă puteți înregistra

10 Septembrie 2018 - 

Toți cei care vor să-și pună forța la încercare, să adauge o medalie la colecție și să alerge cot la cot cu alte sute de persoane, sunt invitați să aleagă una dintre distanțele propuse: 42 km, 21 km, 10 km sau 5 km, și să intre în cea mai tare cursă din Republica Moldova. Pentru cei ce vor doar să se distreze și să petreacă timpul frumos, există cursa gratuită de 1,5 km - Fun Run! Așadar, pe 30 septembrie, nimeni nu are motive să stea în casă!

Toţi participanţii la cursele competitive vor primi un pachet de start care va include: un număr individual cu un cip electronic de unică folosinţă pentru cronometrarea timpului, un tricou oficial în calitate de suvenir, harta curselor cu descrierea detaliată a programului evenimentului și cadouri din partea partenerilor. Totodată, cei care vor participa la Fun Run vor primi un tricou cadou.
De-a lungul traseului vor fi amplasate puncte de alimentaţie unde alergătorii îşi vor putea întări forţele gustând din produsele expuse, îşi vor putea potoli setea și se vor răcori cu ajutorul bureților uzi. De asemenea, nu vor lipsi susținătorii, care le vor oferi participanților un plus de energie pentru a depăși distanța aleasă. 
La linia de finiş, toți învingătorii vor fi întâmpinați cu premii valoroase, iar restul participanţilor  - cu medalii de participare.
Maratonul este mai mult decât un eveniment sportiv, este o sărbătoare pentru toți chișinăuienii. Oamenii ies în stradă împreună cu familiile, îi susțin pe participanți, se distrează, socializează și transformă o simplă zi în una de neuitat.
Dacă încă nu ești pe lista participanților, accesează marathon.md, alege una dintre distanțe, înregistrează-te la cursă și fii un campion al Maratonului din 2018!

Lasă un comentariu