Evenimentul zilei

Joi11142019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea sportivă,Radu Albot a primit o Diplomă de onoare şi un premiu de 50.000 de lei

Pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea sportivă,Radu Albot a primit o Diplomă de onoare şi un premiu de 50.000 de lei

29 Martie 2019 - 

Jucătorul de tenis Radu Albot a primit o Diplomă de onoare şi un premiu în valoare de 50 000 de mii de lei din partea Ministrului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

„Această performanţa uriaşă demonstrează că perseverenţă, munca asiduă şi abnegaţia nu rămân nerăsplătite. Mulţumim Radu pentru că ne faci să fim mândri şi să ştii că ne bucurăm alături de tine”, a afirmat Monica Babuc.
Rezultatele obţinute de Radu Albot pe parcursul ultimilor ani reprezintă cele mai mari performanţe din întreaga istorie a tenisului moldovenesc. În cadrul turneului ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”, la proba de simplu, Radu Albot a jucat un meci spectaculos de trei seturi cu numărul 5 mondial, unul dintre cei mai buni tenismeni din toate timpurile, Roger Federer, în care a câştigat primul set.
Sportivul a devenit primul moldovean care s-a calificat în semifinalele unui turneu de Mare Şlem –,,US Open 2018”, la proba de dublu.
Totodată, amintim că Radu Albot a fost inclus în Top „10 cei mai buni sportivi ai anului 2018” de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Lasă un comentariu