Evenimentul zilei

Ma07142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Furnicar de oameni în autogările din Chişinău

Furnicar de oameni în autogările din Chişinău

26 Aprilie 2019 - 

Sute de oameni care vor să sărbătorească Paştele în ţară s-au îmbulzit, pentru a prinde un loc în microbuze sau autobuze.

Cea mai aglomerată a fost gara de Nord, iar cele mai solicitate curse au fost cele spre Bălţi, Ungheni, Făleşti şi Sîngerei.

Administraţia spune că se aştepta la un număr record de călători şi a suplimentat suplimentat numărul unităţilor de transport dar şi al angajaţilor.Astăzi, Gara de Nord a fost un furnicar cu sute de oameni grăbiţi şi cu sute de genţi pline cu daruri pentru cei dragi.

Şoferii spun că sunt locuri pentru toţi, iar pasagerii trebuie doar să-şi ia bilet din timp.

Administraţia Gării de Nord spune că zilele acestea au fost introduse mai multe microbuze şi autobuze pe trasee, iar dacă va fi nevoie vor aduce şi mai multe.

"Astăzi s-au suplinit cu 110 curse spre toate direcțiile, Ungheni, Făleşti, Floreşti, Criva, Lipcani, Bălţi, Sîngerei, Teleneşti. Până la orele 14:00, au plecat din Gara de Nord 8.700 de călători. Au fost adăugate două case de bilete dar şi alte două persoane pentru controlul biletelor, pentru a evita ambuteiajele mari", a spus directorul adjunct al Gării de Nord, Ion Andruşcă.

Potrivit Administraţiei gării de nord, unele rute vor circula până aproape de miezul nopţii.

 

 

 

Lasă un comentariu