Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Profesorii și personalul auxiliar angajați la Liceul „Prometeu-Prim” au demisionat in corpore

Profesorii și personalul auxiliar angajați la Liceul „Prometeu-Prim” au demisionat in corpore

20 August 2019 - 

Toți profesorii și personalul auxiliar angajați la Liceul „Prometeu-Prim” au demisionat in corpore, transmite IPN.

Începând cu 3 septembrie ei vor fi angajați la Liceul „Prometeu Pro-Talent” – o nouă instituție creată de directorul Aurelian Silvestru, demis din funcție la începutul lunii iulie de cei doi asociați ai săi.
Potrivit lui Aurelian Silvestru, noua instituție de învățământ își va continua activitatea cu aceiași elevi și profesori, în aceleași clădiri, iar  noua instituție are avizul privind înregistrarea statutului și confirmarea înregistrării în Registrul de Stat.
Directorul liceului susține că a fost demis ilegal, și mandatul pe care-l deținea expira în 2023. Pe de altă parte, unul din fondatorii Liceului „Prometeu-Prim” Roman Nicu, actualmente director interimar, spune că acțiunile sale s-au încadrat perfect în limitele legii. El a sugerat că la începerea anului școlar elevii și părinții ar putea găsi ușile liceului închise.
La 13 august a fost organizat un concurs la Liceul „Prometeu-Prim”, la care a fost ales un nou director, însă, mai mulți profesori au afirmat că acesta a fost „un spectacol foarte urât”, notează IPN.
 

Lasă un comentariu