Evenimentul zilei

Mie06202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Social Panorama D”ale italienilor: Suporterii au aruncat în teren bani falşi. Vezi aici de ce

D”ale italienilor: Suporterii au aruncat în teren bani falşi. Vezi aici de ce

19 Iunie 2017 - 

Întâlnirea dintre reprezentativele under 21 ale Italiei şi Danemarcei, din cadrul Campionatului European de tineret, ce are loc în această perioada în Polonia, a fost marcată de un incident nemaiîntâlnit şi, totodată, haios.

Portarul Italiei, Gianluigi Donnarumma, a fost luat la ţintă de proprii fani, care au aruncat în el cu... bani falşi!

Gestul suporterilor vine după ce portarul în vârstă de 18 ani a refuzat recent să-şi prelungească angajamentul cu AC Milan. Mai exact, Donnarumma, intrat în ultimul an de contract, a dat cu piciorul unei oferte de 5 milioane de euro net pe sezon!

Decizia i-a scos din sărite pe oficialii clubului, dar mai ales pe suporterii „diavolilor”, care nu cu mult timp în urmă cereau ca Donnarumma să fie căpitanul echipei.

Acum, Donnarumma, dar mai ales impresarul sau - cunoscutul Mino Raiola, sunt acuzaţi de lăcomie.

La doar 18 ani, Gianluigi Donnarumma e considerat a fi unul dintre cei mai buni portari din lume. A debutat în echipa mare a Milanului la 16 ani, iar după anunţul că nu-şi prelungeşte contractul, pe urmele sale au intrat echipe de top, precum Juventus sau Real Madrid, scrie ziare.com.

Dacă mai interesează pe cineva scorul după acest incident, vă spunem: a fost 2-0 în favoarea Italiei.

 

Lasă un comentariu