Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Horoscop 12 decembrie 2019

12 Decembrie 2019 - 

– Berbec:
Ți-ar prinde bine să știi că astăzi totul este exagerat, de la intenții și planuri, la alegerea cuvintelor prin care îți exprimi gândurile.

– Taur:
Contextul te poate atrage într-o adevărată avalanșă de gânduri, dorințe și intenții care te pot consuma inutil, dacă nu vei face efortul de a le tempera, pe fiecare în parte.
– Gemeni:
Poate că nu este cea mai bună zi pentru a avea discuții în care să pui țara la cale. Ideile care îți trec prin cap sunt bune, dar s-ar putea să ignori total partea practică.
– Rac:
Sunt posibile complicații la serviciu, fie pe fondul unor probleme de sănătate, fie din cauza lipsei de concentrare, a ta sau a celorlalți.
– Leu:
S-ar putea să apară divergențe mai intense decât cele obișnuite cu cei dragi și să nu le poți rezolva simplu și ușor, așa cum speri. Puțin mai multă bunăvoință nu ar strica. 
– Fecioară:
Există o contradicție majoră între planurile pe care le fac cei din grupul de prieteni sau alți apropiați și dorințele tale, cele reale, pe care le exprimi rar sau deloc.
– Balanță:
Te atrage mai mult ideea de a apela la ajutorul unor persoane mai bine situate, ca să nu mai fii nevoit să faci eforturile pe care ți le-ai asumat când ai pornit la un anumit drum.
– Scorpion:
Bunele tale intenții s-ar putea să nu fie suficiente pentru a repara relațiile stricate cu cei din anturajul apropiat. Poate că e nevoie de un efort sincer, de această dată.
– Săgetător:
Discuțiile cu partenerii importanți nu duc la rezultatele pe care le aștepți, la fel și negocierile, dacă ai așa ceva în plan chiar azi.
– Capricorn:
S-ar putea să te superi pe tine, să te revolte lipsa ta de concentrare și să fii morocănos din acest motiv. O atitudine ceva mai constructivă ar fi o soluție potrivită. 
– Vărsător:
Relațiile cu cei dragi sunt, astăzi, mai dificile, fie din cauză că ți se pun întrebări la care nu vrei să răspunzi, fie pentru că solicitările lor ți se par exagerate.
– Pești:
Este posibilă o mică furtună în familie, din cauza unor neînțelegeri minore care devin majore pentru că nici nu stai să te gândești dacă merită să le acorzi atâta atenție.

Lasă un comentariu