Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

O familie din SUA, somată să înlăture decorațiunile de Crăciun instalate

15 Noiembrie 2019 - 

O familie din statul Texas, SUA, a primit o notificare din partea asociației de proprietari că trebuie să înlăture decorațiunile pentru Crăciun pe care le-a pus încă de la 1 noiembrie, pentru că „este prea devreme”.

 

Claudia și Nick Simonis locuiesc în orașul San Antonio și de la începutul lunii noiembrie și-au decorat casa și curtea cu obiecte tematice pentru Crăciun, potrivit DIGI24.

Decizia lor i-a nemulțumit pe cei din asociația de proprietari din care fac parte, care a trimis o notificare. Atunci când au văzut documentul, Claudia și Nick au spus că au fost șocați.

„Am fost șocat și nervos. Cred că asociația de proprietari are prea mult timp liber la dispoziție”, a spus Nick Simonis pentru CNN, adăugând că nu știa că există o decizie prin care se stabilește când poate începe decorarea pentru Crăciun.

Curtea familiei a fost decorată cu un om de zăpadă uriaș și câteva decorațiuni din plastic.

Notificarea nu precizează însă care este perioada potrivită pentru instalarea decorațiunilor de Crăciun, lucru care i-a nemulțumit pe cei doi: „Am intrat în spiritul Crăciunului ca toți ceilalți. Iubim aceste sărbători, iar soția mea este foarte activă în acest sens”.

Însă acesta nu este singurul motiv pentru care familia Simonis a pus decorațiunile de Crăciun încă de pe acum. Femeia este însărcinată și ar trebui să nască în perioada Crăciunului.

„Am vrut să fie totul pregătit, ca să putem fi relaxați. Dacă bebelușul se naște mai devreme să nu trebuiască să ne facem griji pentru decorațiuni”, a mai spus Nick Simonis.

Atunci când vecinii au aflat de notificare au început și ei să-și decoreze casele, pentru a veni în sprijinul familiei Simonis.

Lasă un comentariu