Evenimentul zilei

Vi04032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:

Și dacă prindea pe cineva de picior în timp ce se scălda? O creatură marină cu colţi, găsită pe o plajă din Texas după uraganul Harvey

14 Septembrie 2017 - 

Preeti Desai, comunicator specializat pe ştiinţă, a găsit pe o plajă din Texas un peşte în descompunere şi a postat pe contul ei de Twitter mai multe fotografii. S-a întâmplat după ce a avut loc uraganul Harvey. 

Preeti Desai a întrebat pe Twitter ce este această creatură şi a alăturat câteva fotografii, după care a primit un răspuns de la Kenneth Tighe, biolog şi specialist în ţipari, care crede că e vorba despre o anghilă cu colţi. Acesta a mai precizat că ar putea fi şi un ţipar de grădină.   

Se presupune că peştele a ajuns la mal din pricina uraganului Harvey, care a cauzat inundaţii şi rafale de vânt în Texas. Aceşti ţipari trăiesc, de obicei, la adâncimi cuprinse între 30 şi 90 de metri, în vestul Oceanului Atlantic, scrie BBC.   

Desai, care s-a dus pe plajă pentru a vedea pagubele produse de uragan, le-a declarat reporterilor BBC: „A fost ceva neaşteptat, nu e ceva ce găseşti pe plajă în mod obişnuit. Eram curioasă să aflu ce este“, scrie adevarul.ro.

 

Lasă un comentariu