Evenimentul zilei

Joi04262018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
26 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

 Iata sub ce influenta astrala sunt nascute cele mai destepte femei:

26 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

 

Intenţiile dvs. sunt bune şi este bine să mai ieşiţi din stilul diplomat şi protector, cu condiţia să nu cădeţi în extrema cealaltă. Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi.

25 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Au parte de harul si de ocrotirea divina si nimic din ceea ce e bun si frumos pe lumea aceasta nu le lipseste. Vorbim despre zodiile carora Dumnezeu le da totul, pentru ca sunt oameni deosebiti, care au un suflet si o inima mare.

25 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Pentru unii nativi, ziua le aduce o nouă întâlnire care îi destabilizează. Se pot îndrăgosti de persoane care nu răspund cu adevărat aspiraţiilor lor. Vă petreceţi o parte din timp în familie.

24 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Chiar daca anul a inceput bine din punct de vedere sentimental, pentru unele dintre zodii norocul se va sfarsi curand si vor traversa despartiri dureroase. Ba, mai mult, nu vor reusi prea curand sa isi refaca relatia amoroasa si vor ajunge sa traiasca in singuratate toata vara, privind cu jind dupa cuplurile de indragostiti.

24 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Berbecul pe 24 aprilie va uita de promisiunea făcută unor rude mai în vârstă. Nu se va întâmpla nimic groaznic, dar părinții dvs. vor numi incidentul de astăzi o adevărată tragedie. Nu încercați să le explicați nimic, pentru că nu vor auzi cuvintele voastre. Oferiți-le celor dragi puțin timp să se liniştească și numai atunci prezentaţi-le argumentele. Apropo, înainte de a începe o astfel de conversație delicată, asigurați-vă că părinții dvs. nu au probleme cu tensiunea arterială. S-ar putea ca o discuţie în contradictoriu să-i enerveze peste măsură şi lucrurile să degenereze repede.

23 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

 Deja iti cunosti zodia si ce caracteristici, calitati si puncte forte ai in functie de zodie. Dar la fel de bine stii ca nu e nimeni perfect si ca daca nu ar fi si negativul nu ai putea aprecia pozitivul din tine. Zi noapte, yin yang, alb negru, calitati defecte, totul e facut in echilibru. Insa sunt caracteristici mai putin placute la tine din cauza zodiei tale care chiar pot da in viciu si deveni super enervante pentru cei din jur si pe alocuri si pentru tine.

23 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

 Pregateste-te pentru o alta stare de spirit. Incepand din 19 aprilie, Soarele a poposit in lentul si asezatul Taur. Pentru aproximativ 4 saptamani, calitatile senzuale, statornice dar si incapatanate ale Taurului vor fi liderii cerului planetar. Taurul cel in cautare de siguranta ne va ajuta sa ne simplificam existenta si sa luam decizii inteligente financiar. Dar nu confunda un ritm mai lent cu pasivitatea. Atunci cand vezi o tinta spre care merita sa te duci, priveste-o asa cum se uita un taur la toreador si mergi spre ea!

23 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Unele persoane intra in viata noastra si isi pun amprenta asupra ei, astfel ca nu mai reusesti sub niciun chip sa le scoti din suflet. Sentimentele pe care ti le trezesc sunt atat de puternice ca nu le poti da uitarii chiar daca iti fac rau.

23 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

 

Astăzi pot apărea unele încurcături profesionale. Dacă v-aţi decide să acceptaţi  ajutorul care vi se oferă, ar fi mai simplu. Surprizele de ordin personal sunt, în schimb, plăcute.

22 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Zodia in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre tine. Astrologii au alcatuit un profil amoros al tuturor zodiilor. Esti pregatit sa afli ce au spus despre zodia ta? 

22 Apr 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Berbec

Iti lipseste o persoana care locuieste departe, drept pentru care te gandesti sa ii faci o vizita. Vorbeste si cu familia despre planul tau, sa nu incurci pe cineva...

21 Apr 2018
Publicat în Horoscop

Cei din zodia Rac parcurg o perioadă favorabilă atât în plan sentimental, cât şi în ceea ce priveşte câştigurile materiale. Pentru Taur, este o perioadă bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Capricorn: veselia şi cheful de distracţii de care daţi dovadă vă vor face remarcat în anturaj încă din primele zile ale săptămânii. Vezi ce au de câștigat și celelalte zodii.

21 Apr 2018
Publicat în Horoscop

Fecioara se vede pusă în faţa unor experimente intime, Berbecul exploatează o echipă de meseriaşi, iar Taurul se află total sub papucul soacrei. Gemenii primesc un cadou în bani, Racul se enervează la un eveniment, iar Scorpionul e posibil să ajungă pe mâna unui stilist care-i va face părul vraişte. Vezi ce fac și celelalte zodii.

Pagina 1 din 65