Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
23 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Iata in ce zodii sunt nascute sefele anului 2018:

22 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Iata ce va rezerva astrele pentru saptamana 22-28 ianuarie 2018 la capitolul dragoste:

22 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Frumoase, sexy si fermecatoare, divele zodiacului ii atrag ca un magnet pe barbati, care ajung sa fie sclavii lor pe vecie. Iata in ce zodii sunt nascute femeile care fac barbatii sa pacatuiasca:

22 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Sextilul Soare-Lună amplifică imaginația creativă și favorizează inventivitatea și ideile originale. Este momentul să vă puneți în valoare talentele artistice de care dispuneți. Într-un astfel de context astral nu se recomandă luarea unor decizii importante, mai ales în afaceri și în plan financiar.

21 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Omul are nevoie de repere în univers iar stelele şi constelaţiile au nume şi traiectorii proprii. Încă din vremuri străvechi oamenii au căutat o legătură între ceea ce observau pe cer şi ceea ce li se întâmpla în viaţa de zi cu zi. Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

20 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Vezi ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna viitoare. Cei din zodia Scorpion trebuie să se implice într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume. Pentru Tauri, acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dvs. şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun, interesant. 

20 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Săgetătorii găsesc informația care le trebuie și soluția potrivită pentru o problemă esențială. Vărsătorii au parte de o zi frumoasă. Vezi cum se vor simți și reprezentanții celorlalte zodii.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

3 dintre zodii vor avea parte in urmatoarea perioada de o schimbare radicala a destinului personal. Viata lor va porni pe un alt curs, incununat cu succes de aceasta data.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   În acest sfârșit de săptămână de lucru, drumurile nu sunt indicate. Stai acasă, la căldură, cu pisica sau căţelul, cu un ceai fierbinte şi multe vorbe şi viaţa o să ţi se pară frumoasă şi lungă! Încerci să schimbi modul tău de abordare a cheltuielilor, ca să faci economie. Vitalitatea ta este în creştere, dispui de o mare cantitate de energie şi timpul îţi pare a fi prietenos.

19 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Flux majorat de transport la această oră se stabilește:

18 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Vor spune DA hotarat, iar uniunea creata în acest an va fi pentru toata viata. Vorbim despre zodiile carora le surade norocul in dragoste si a caror viata sentimentala se va schimba radical in acest an. Astfel, sunt sanse foarte mari ca vara lui 2018 sa le aduca oficierea relatiei.

18 Ian 2018
Publicat în Horoscop

Horoscopul este o previziune astrologică realizată în urma unor analize a planetelor pentru o anumită perioadă de timp. Horoscopul prezentat zilnic este o previziune generală iar pentru previziunile individualizate sunt necesare analizele unor astrograme natale suprapuse peste astrogramele zilelor respective. În fiecare zi, milioane de oameni citesc horoscopul zilnic; credem sau nu, tot aruncăm privirea pe internet. Aflaţi care sunt previziunile generale ale zilei de ieri, de azi si de mâine pentru fiecare semn zodiacal în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

17 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Sunt orgoliosi peste masura si foarte mandri de ei. Se considera buricul Pamantului si cred ca pot face tot ceea ce le trece prin cap. Sunt convinsi ca au puteri supranaturale, ca sunt cei mai buni. Ba chiar se compara cu Dumnezeu!

17 Ian 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

BERBEC   Poţi primi o veste sau o informaţie care iți face plăcere. Unii dintre Berbeci pot primi veşti bune de la părinţi, copii, sau de la rude, în legătură cu o aniversare, sau un eveniment. Pe lângă aspectele bune ai şi nişte cuadraturi care fac ca astăzi mai nimic să nu-ţi convină. La asta se adaugă şi o oboseală şi o stare de lehamite şi plictiseală existenţială, cum nu ai mai avut de mult. Nici planetele colective nu sunt bine aspectate, aşa încât nici în societate nu prea ai ce căuta.

Pagina 1 din 58