Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Horoscop
23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Se anunță o zi sub semnul lui Cupidon pentru mai multe zodii. În dragoste se întâmplă lucruri minunate, la care unii nici nu mai îndrăzneau să spere. Pe plan profesional, după o perioadă de sacrificiu, vine și momentul recompensei. Și, odată cu el, banii în plus la salariu!

22 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de energie, putere de muncă, determinare și ambiție pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile primite. Nativii se concentrează foarte bine pe ceea ce au de făcut și pot rezolva inclusiv proiecte mai vechi care altă dată păreau grele și obositoare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentreze pe îmbunătățirea veniturilor, șansele de noi colaborări fiind foarte mari acum.

21 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec își fac niște planuri ușor nerealiste pentru viitor. Nativii, hotărâți cu orice chip să-și îmbunătățească viața, își vor trasa niște direcții greu de urmat și sunt sfătuiți să nu-și pună prea multe speranțe în aceste iluzii pentru a nu fi deprimați ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe aceștia să caute cu adevărat în sinea lor ceea ce nu-i împlinește și abia apoi, după ce exclud obstacolul, să caute să avanseze și să depășească ceea ce-i inhibă și reprimă.

20 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.

19 Oct 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi liniştită şi relaxată pentru mulţi nativi, în timp ce alţii au de luat anumite decizii extrem de importante, atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Orice greșeală întreprinsă în această zi vă poate provoca probleme majore. Aveţi grijă şi concentraţi-vă, mai ales la serviciu. Dacă aţi avut vreun conflict cu o anumită persoană, este momentul să faceţi pace şi să vă cereţi iertare dacă aţi greşit. Veţi remedia foarte uşor problema, mai repede decât aţi crede şi veţi obţine beneficii în acest sens.

18 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Berbec –
Cei născuți în zodia Berbec au un fel ciudat, diferit de a vedea o situație, un eveniment. Gândirea nativilor pare întortocheată pentru ceilalți și vor reuși să-i surprindă prin atitudine și decizii. Tendință generală de neîncredere. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că nu este exclus să intre în divergențe cu cei din jur, însă îi sfătuiește să nu devină agresivi și impunători.

17 Oct 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

O zi cu multe ocazii benefice de a avansa, atât în plan personal, cât mai ales în domeniul afacerilor. Este important să hotărâţi unde să vă concentraţi energia. Gândiţi-vă la lucrurile importante pentru voi. Ideal ar fi să vă creaţi o listă cu priorităţi şi să vă rezolvaţi astfel proiectele pe rând, fără să vă grăbiţi inutil. Petreceţi timp cu familia, cu persoana iubită şi încercaţi să vă relaxaţi atât corpul, cât şi mintea. Multe surprize, mici sau mari, vor apărea în viaţa voastră, dar unele pot trece chiar neobservate, dacă rămâneţi cu mintea îngropată cu probleme.

16 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Berbec 
Cei născuți în zodia Berbec pot intra în conflicte destul de serioase la locul de muncă pentru a-și apăra statutul câștigat până acum. Nu este exclus ca din invidie, niște colegi să le pună gând rău și să-i vorbească pe la spate cu scopul de a le strica imaginea creată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de tărie și să-și susțină cu încredere în ei punctul de vedere.

15 Oct 2018
Publicat în Horoscop

O zi interesantă, în care accentul trebuie pus asupra realizării obiectivelor propuse de ceva timp şi mai ales asupra relaţiilor personale din jurul vostru. Nu ezitaţi să vă împărtăşiţi sentimentele când vine vorba de dragoste.

15 Oct 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Săptâmâna începe în forță, mai ales la serviciu. O energie enormă le aduce zâmbetul pe buze șefilor, iar banii în plus la salariu sunt doar o consecință firească a efortului depus. În dragoste sunt probleme care trebuie rezolvate rapid. O mică reorganizare a vieții personale ar putea fi o soluție perfectă.

12 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Berbec
Există zile în care simţi că nu ai energie să faci nimic, cum este şi cazul zilei de azi. Pe de altă parte, imaginaţia este prezentă şi te poate ajuta să ieşi din monotonia zilei de azi, iar productivitatea va apărea.

11 Oct 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Se întâmplă să cauți bani, de dimineață până seara, și să descoperi dragostea... partenerului de viață. E și cazul unor zodii care, preocupate de carieră și de problemele de zi cu zi, uită că fericirea este la doi metri distanță. Chiar și așa, vin vești bune. Tot legate de bani! O sumă importantă pică la fix și este numai bună pentru a împlini un mic vis.

10 Oct 2018
Publicat în Horoscop

Berbec
Mercur în tranzit prin Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia de a intra în posesia unei sume de bani sau a unui bun material prin intermediul sau cu ajutorul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Nativii vor fi dispuși să apeleze la fel și fel de metode, unele mai puțin apreciate de cei din jur, pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă și să nu cadă în latura extremă.

Pagina 1 din 80