Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Panorama
23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Emisiile de la cele mai tinere pitice roşii analizate sunt de 100 - 1.000 de ori mai energice decât la stelele mai bătrâne de acest tip. În această primă etapă a existenţei se formează şi planetele solide, iar noua descoperire poate anula şansele găsirii vieţii pe exoplanetele care orbitează stelele pitice roşii.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Curiozitati

Dacă ai un smartphone sau laptop în casă, este puțin probabil să nu ai și un router wireless. Însă prea puțini dintre cei care cumpără unul înțeleg cum funcționează.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Conceptul unui satelit natural care să aibă propriul său satelit natural este plauzibil, chiar dacă până acum nu a fost observat, potrivit unei echipe de astronomi de la Observatoarele Institutului Carnegie din Washington şi Universitatea Bordeaux din Franţa. 

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Trei oraşe din Europa, trei din America de Nord, două din Asia şi două din Africa sunt în topul Lonely Planet al oraşelor care trebuie vizitate în 2019. 

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Panorama

Kelly Brunt, cercetătoare la NASA şi University of Maryland, a precizat că aisbergul, în ciuda formei bizare, s-a format în urma unui proces destul de des întâlnit la marginea acestor structuri de gheaţă.

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Horoscop

Se anunță o zi sub semnul lui Cupidon pentru mai multe zodii. În dragoste se întâmplă lucruri minunate, la care unii nici nu mai îndrăzneau să spere. Pe plan profesional, după o perioadă de sacrificiu, vine și momentul recompensei. Și, odată cu el, banii în plus la salariu!

23 Oct 2018
by  - 
Publicat în Calendar

23 octombrie este a 296-a zi a calendarului gregorian și a 297-a zi în anii bisecți.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

La ceremonia de deschidere, porgramată marţi, va asista preşedintele chinez Xi Jinping, împreună cu oficiali din Hong Kong şi Macao. Podul controversat  va fi deschis traficului miercuri. Pentru a traversa cu maşinile personale şoferii trebuie să obţină un permis special, relatează The Guardian, precizând că podul va fi folosit de operatori privaţi de autobuze pentru transport.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

BepiColombo, prima misiune spaţială europeană spre planeta Mercur, lansată cu succes sâmbătă, se află în prezent în "mod de croazieră" şi a început o călătorie de 8 miliarde de kilometri către cea mai mică planetă din Sistemul Solar, care este şi cea mai apropiată faţă de Soare, informează PA.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

Inundații puternice în sudul Spaniei. Sute de persoane au fost evacuate. Un pompier și-a pierdut viața în operațiunile de salvare. Probleme și în Italia. În Roma a plouat abundent, iar în unele zone, chiar cu gheață.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

Cine vrea să se îmbogățească are o „rețetă” foarte simplă. Trebuie să strângă un litru din cel mai scump lichid din lume și va câștiga 10 milioane de dolari.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

În urma seismelor nu a fost declanşată o avertizare imediată de tsunami şi nu au fost înregistrate informaţii imediate privind eventuale victime sau pagube materiale.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

Filmul horror ''Halloween'' a debutat în forţă pe prima poziţie în box-office-ul nord-american, cu încasări de 77,5 milioane de dolari în primul weekend de la lansare, potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

22 Oct 2018
Publicat în Panorama

Cel puţin un om a murit în Australia, în statul New South Wales, după ce o furtună violentă a lovit regiunea.

Pagina 1 din 430