Evenimentul zilei

Mie09182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:România
18 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Parlamentul European (PE) a aprobat marţi, în cadrul sesiunii sale plenare de la Strasbourg, un ajutor de 8,2 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE pentru regiunea de nord-est a României în urma inundaţiilor din vara anului 2018, informează un comunicat al legislativului comunitar, potrivit Agerpres.

17 Sep 2019
Publicat în România

Preşedintele Iohannis au avut o întâlnire cu mai mulţi liberali pentru pregătirea candidaturii la prezidenţiale.

17 Sep 2019
Publicat în România

Ministrul Transporturilor de la Bucureşti, Răzvan Cuc, a declarat luni, la Bicaz, că va propune în prima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) ca autostrada Târgu Mureş - Iaşi - Ungheni să devină obiectiv de interes strategic naţional, informează Agerpres.

17 Sep 2019
Publicat în România

Întâlnirea are loc la solicitarea liderului grupului USR din Camera Deputaţilor, Stelian Ion, şi participă deputatul USR Adrian Wiener, senatorul UDMR Cseke Attila, deputatul PMP Petru Movilă şi liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Bianca Andreescu a fost sărbătorită la ea acasă, într-un orășel de lângă Toronto, pentru câştigarea titlului la Flushing Meadow.

16 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Termenul pentru înscriere la vot la alegerile prezidențiale pentru românii din diaspora s-a încheiat. Un număr de 41.003 de români au optat pentru votul prin corespondență, în timp ce 38.944 români din străinătate s-au înscris pentru votul la secție, relatează DIGI24.

15 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Un număr de 14 firme româneşti de design vestimentar participă, de duminică până marţi, la festivalul de modă New York Women's Fashion, informează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), potrivit Agerpres.

13 Sep 2019
Publicat în România

Toți cei eliberați de premierul român sunt considerați oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. În executiv au fost însă păstrați membri ALDE, aflați pe poziții de secretar de stat, care au trecut în tabăra puciștilor din partid.

13 Sep 2019
Publicat în România

România trebuie să facă parte din nucleul dur al UE, alături de cei care vor o Uniune Europeană mai puternică şi mai integrată, a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor, Angel Tîlvăr, la întâlnirea pe care a avut-o la Berlin cu Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag.

12 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Statuile din Piaţa Universităţii pot fi admirate, începând de joi, într-un decor diferit ce le va dezvălui trecătorilor o parte din istoria unor monumente emblematice pentru Bucureşti, dar şi o altfel de perspectivă asupra acestora, relatează mediafax.

12 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Oficiali din Ministerul Agriculturii împreună cu reprezentanţi ai sectorului agricol din Republica Moldova şi 17 oameni de afaceri participă în SUA la o misiune de lucru pentru realizarea unui schimb de experienţă în agricultură, relatează Agerpres.

11 Sep 2019
Publicat în România

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că îl propune pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne pe Dan Chirilă, pentru portofoliul Educaţiei - pe Carmen Gavrilă, iar pentru funcţia de vicepremier - pe Dan Matei.

11 Sep 2019
Publicat în România

Cei care doresc să voteze în străinătate la alegerile prezidenţiale se pot înregistra ca alegători în străinătate prin intermediul unui formular online, până cel mai târziu la ora 23:59:59.

10 Sep 2019
by  - 
Publicat în România

Propunerea României pentru funcția de Comisar European, Rovana Plumb, a fost nominalizată de președintele Comisiei Europene să preia portofoliul Transporturilor. Urmează audierea în comisii și votul în plenul Parlamentului European. 

Pagina 1 din 46