Evenimentul zilei

Lun12172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie
Evenimentul zilei - Economie
16 Dec 2018
Publicat în Economie

Majorarea cu 100 de euro a salariului minim interprofesional din Franţa presupune "o creştere masivă a primei de activitate" care va fi vărsată "de la 5 februarie pentru a completa salariul din ianuarie", a anunţat premierul francez Edouard Philippe într-un interviu acordat ziarului Les Echos publicat duminică seară, relatează AFP.

16 Dec 2018
Publicat în Economie

Se apropie termenul limită de achitare a impozitului pe avere. Contribuabilii riscă penalităţi.

13 Dec 2018
Publicat în Economie

Relația strânsă și productivă dintre Guvern și Asociația Investitorilor Străini (FIA) a fost remarcată în timpul întrevederii prim-ministrului Pavel Filip cu membrii FIA.

11 Dec 2018
Publicat în Economie

Primii bani au ajuns încă de ieri la beneficiarii care primesc alocațiile pe card. Astăzi, sumele au ajuns şi în oficiile poștale din localități.

10 Dec 2018
by  - 
Publicat în Economie

În perioada 3 - 9 decembrie, veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit 498,7 de milioane de lei, fiind perfectate per total 11.804 declarații vamale.

07 Dec 2018
Publicat în Economie

Cel mai performant scanner staționar din regiune, destinat inspectării mărfurilor transportate pe cale feroviară, va funcționa la un post vamal din R. Moldova.

07 Dec 2018
Publicat în Economie

Un cumul de factori stresanți pentru investitori au creat panică pe bursele europene.Pierderile sunt cele mai mari din februarie 2018, iar bursele au atins minimul ultimilor doi ani, potrivit Bloomberg.

07 Dec 2018
Publicat în Economie

Există riscul ca pieţele financiare să fie afectate dacă investitorii suspectează că băncile centrale se vor plia în faţa lobby-ului şi nu vor mai urmări inflaţia. Acest lucru ar putea duce la majorarea dobânzilor pe termen lung. În sens invers, acestea ar putea fi nevoite să îşi reafirme autoritatea prin majorarea costului împrumuturilor pe termen scurt la un nivel mai ridicat decât ar intenţiona altfel.

05 Dec 2018
Publicat în Economie

Declarația a fost făcută astăzi, la prezentarea machetei primului magazin Kaufland, pe şantierul de construcţii, eveniment la care au fost prezenţi mai mulţi oficiali, printre care şi premierul Pavel Filip.

05 Dec 2018
Publicat în Economie

Gheorghe Gaberi, directorul general al ANSA susţine că acest lucru a devenit posibil în urma auditului efectuat de DG SANTE (Direcția Generală Sănătate și Siguranță Alimentară a Comisiei Europene) la începutul verii, la întreprinderile și instituțiile de cercetări în domeniul semincer.

04 Dec 2018
by  - 
Publicat în Economie

Curtea de Conturi nu a identificat denaturări în rapoartele financiare ale Secretariatului Parlamentului. Raportul auditului situațiilor financiare, la situația din 31 decembrie 2017, a fost prezentat la ședința plenară a Curții de Conturi din 4 decembrie, relatează IPN.

03 Dec 2018
Publicat în Economie

Timp de o lună și jumătate, oficialii intenționează să analizeze schema rutelor de pasageri între orașele și sate ale țării.

03 Dec 2018
Publicat în Economie

LBS continuă să beneficieze de gama sa extinsă de cursuri de top, având astfel o evoluţie foarte bună în principalele cinci metode de ierarhizare utilizate de FT pentru a alcătui topul celor mai bune şcoli de afaceri în 2018, care măsoară calitatea şi anvergura programelor post-universitare.

03 Dec 2018
Publicat în Economie

Câteva state europene au cerut deja producătorilor auto rechemarea la service a vehiculelor suspectate că falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel sau intenţionează să facă asta, a anunţat duminică publicaţia germană Bild am Sonntag, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Reuters.

Pagina 1 din 120