Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a avut o ședință de lucru cu membrii Camerei de Comerț Americane din Moldova

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a avut o ședință de lucru cu membrii Camerei de Comerț Americane din Moldova Recomandat

14 Februarie 2020 - 

La eveniment au mai participat conducerea Serviciului Fiscal de Stat și Serviciului Vamal.

În debutul ședinței, ministrul Serghei Pușcuța a mulțumit reprezentanților mediului de afaceri pentru interesul manifestat, menționând că Ministerul Finanțelor deja a recepționat mai multe propuneri în acest sens de la asociațiile de business și alte părți interesate.
De asemenea, Vicepremierul a declarat că prioritățile politicii fiscale pentru anul viitor sunt simplificarea administrării fiscale, reducerea costurilor de raportare și achitare a impozitelor și taxelor, standardizarea regimurilor fiscale, precum și asigurarea previzibilității în aplicarea impozitelor și taxelor.
La rândul său, Directorul executiv al Camerei de Comerţ Americane din Moldova, Mila Malairău a subliniat importanța unor asemenea ședințe de lucru, deoarece prevederile politicii fiscale și vamale sunt de un interes major pentru mediul de afaceri și au un impact mare asupra activității acestuia:
„Mulțumim pentru deschiderea de care ați dat dovadă. Multe din ceea ce Ministerul Finanțelor și-a pus ca scop să realizeze de fapt se regăsesc și în propunerile care le-au dat membrii Camerei de Comerț Americane din Moldova”.
În cadrul ședinței, membrii Camerei de Comerț Americane au venit cu mai multe propuneri care urmează a fi examinate în procesul de elaborare a documentului de politici fiscale.


Lasă un comentariu