Evenimentul zilei

Joi08132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Economie România Viorica Dăncilă prezintă azi la Strasbourg bilanțul președinției României la Consiliul UE

Viorica Dăncilă prezintă azi la Strasbourg bilanțul președinției României la Consiliul UE

16 Iulie 2019 - 

Premierul României, Viorica Dăncilă, prezintă astăzi la Strasbourg, bilanțul președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Vizita coincide cu un eveniment important pentru viitorul Uniunii Europene: votarea candidatului la șefia Comisiei Europene.

Potrivit programului transmis de Guvern, la ora 14.25 (ora locală), delegaţia condusă de Viorica Dăncilă va fi întâmpinată de către David-Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European, la sediul instituţiei europene, relatează DIGI24.

De la 14.30, premierul Dăncilă va avea o întrevedere cu David-Maria Sassoli. Ulterior, la ora 15.00, Viorica Dăncilă va avea o intervenţie în plenul Parlamentului European.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat, vineri, într-un discurs susţinut în faţa presei, bilanţul primelor două luni ale preşedinţiei României la Uniunea Europeană, susţinând că s-au obţinut rezultate pe care alte preşedinţii nu le-au avut într-un mandat întreg.

Ea a precizat că, de la preluarea mandatului, România a gestionat peste 650 de evenimente şi reuniuni, atât în ţară, cât şi la Bruxelles, cu participarea a peste 2.600 de delegaţi.

 

Lasă un comentariu