Evenimentul zilei

Mie08122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial Horoscop Horoscop 10 decembrie 2019

Horoscop 10 decembrie 2019

10 Decembrie 2019 - 

– Berbec
Ai la dispoziție o zi care îți accentuează cheful de muncă, dorința de a construi ceva bun în propria viață și de a da o mână de ajutor celor din jur, acolo unde e nevoie.

– Taur
Ai spor astăzi în toate, inclusiv în proasta dispoziție, dacă asta vei alege. Ar fi frumos să participi la tot ce se petrece în jurul tău cu atenție și respect. 
– Gemeni
Este o zi care se poate dovedi agreabilă, dincolo de momentele tensionate și de micile supărări. Important e ce vei alege tu, cum vei reacționa față de neplăceri.
– Rac
Ai șansa de a-ți exersa optimismul, chiar dacă nu crezi că poți fi optimist. Este suficient să îți dorești și să îl practici zi de zi și vei avea gânduri mai luminoase mereu.
– Leu
Ai resursele interioare necesare pentru a fi generos și binevoitor cu cei din jur, dar trebuie să și vrei acest lucru. Frumos ar fi să vrei să creezi o atmosferă agreabilă în jurul tău.
– Fecioară
Îți merge mintea foarte bine, gândurile sunt bune și constructive, doar emoțiile negative te pot împiedica să te concentrezi și să faci lucruri bune.
– Balanță
Vei avea ocazia de a rezolva anumite probleme, probabil chiar unele întârziate deja. Dar vei avea și șansa de a identifica mai ușor soluțiile pentru altele, mai noi.
– Scorpion
Contează mult cât respect investești în relațiile cu partenerii de orice fel pentru că în funcție de asta vei reuși să recepționezi, sau nu, informațiile pe care ți le transmit. 
– Săgetător
Munca este cea care te solicită cel mai mult astăzi, dar vei avea și chef și spor, orice ai avea de făcut. Contează foarte mult să fii organizat.
– Capricorn
Bucuriile de care ai putea avea parte vin de la cei dragi, dar ar putea veni după o confruntare, dacă nu vei reuși să îți temperezi tendința de a le organiza strict viața. 
– Vărsător
Vei avea ocazia de a finaliza anumite schimbări, mult dorite, în casă sau în familie. Dar ca să păstrezi bucuria, va trebui să faci un efort sincer.
– Pești
Este o zi care aduce un fond bun pentru a finaliza anumite treburi, restante sau nu. Te poți bucura și mai mult de rezultate, dacă vei păstra armonia în relațiile cu apropiații.

Lasă un comentariu