Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial Horoscop Horoscop 24 februarie

Horoscop 24 februarie

24 Februarie 2020 - 

– Berbec:
Cel mai mare risc al acestei zile dificile este viteza de toate felurile, mai ales cea cu care alegi să te exprimi. Ar fi bine să verifici dacă ai fost corect înțeles.

– Taur:
Ai putea fi tentat să crezi că te vei descurca singur, oricât de multe dificultăți ar aduce viitorul. Ar fi păcat să ajungi la astfel de concluzii și să îi excluzi pe ceilalți din planurile tale.
– Gemeni:
Spui că ești pregătit pentru orice, ai voința și puterea necesare pentru a rezolva orice problemă. Așa o fi, dar rezultatele nu te vor încânta, dacă ajungi acolo pe căi incorecte.
– Rac:
S-ar putea să observi că ai gândurile cam împrăștiate, că emoțiile, mai intense decât de obicei, te copleșesc. Există soluții, dar nu sunt ușor de descoperit.
– Leu:
Poate te bazezi prea mult pe colaboratori sau, dimpotrivă, ai tendința de a le respinge contribuția pe care o au la rezultatele pe care le obții la muncă.
– Fecioară:
Există riscul să te grăbești să dai crezare unor gânduri negre, pe care le-ai întors deja pe toate părțile în ultima perioadă.
– Balanță:
Se poate ajunge la o situație dificilă în familie sau la serviciu, din cauza unei probleme de familie. Orice ar fi, e nevoie de cea mai bună versiune a ta ca să poți rezolva câte ceva.
– Scorpion:
S-ar putea să te surprindă un mesaj care vine de la un apropiat. Iți va dărâma unele convingeri și te poate pune în situația de a-ți asuma anumite erori.
– Săgetător:
Poate să apară o cheltuială neprevăzută care să îți dea peste cap bugetul sau doar să ai tu impresia că ești pe cale să pierzi ceva important.
– Capricorn:
Ai impresia că cei din jur s-au înțeles să te pună pe jar, să îți strice planurile și să te forțeze să fii de acord cu ei. Sunt impresii de moment, care nu ar trebui să conteze. 
– Vărsător:
Sunt posibile complicații la serviciu, pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. E nevoie de calm și de multă bunăvoință, ca să ai reacții potrivite cu situația.
– Pești:
S-ar putea să te surprindă și pe tine gândul stăruitor că trebuie să îți schimbi planurile de viitor, acum când ești atât de confuz și de neîncrezător în propriile forțe.

Lasă un comentariu