Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial Panorama Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident uriaş în apropiere de Montreal

Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident uriaş în apropiere de Montreal

20 Februarie 2020 - 

În urma carambolului, doi oameni au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Cauza accidentuui a fost vizibilitatea redusă la zero, scrie presa canadiană.

Accidentul a avut loc în apropiere de Montreal, pe autostrada 15. Doi oameni au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Vehiculele tamponate, printre care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o lungime de un kilometru, transmite Digi24.
Maşinile au fost aruncate unele peste altele, iar multe dintre ele s-au transformat într-o grămadă de fier vechi. Scena a fost descrisă drept apocaliptică de echipajele de intervenţie.
„Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. (...) Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare. Am avut nevoie de multe asemenea echipamente”, a afirmat pompierul-şef al operațiunii, Marc Andre Breton, potrivit Mediafax.
Conform primelor informații, de vină a fost vizibilitatea redusă practic la zero.

Lasă un comentariu