Evenimentul zilei

Lun01202020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe
Evenimentul zilei - Externe
18 Ian 2020
by  - 
Publicat în Externe

Iranul trimite în Ucraina cutiile negre ale avionului ucrainean de pasageri pe care armata sa l-a doborât accidental în această lună, a informat sâmbătă agenţia de ştiri Tasnim, relatează Reuters, citat de Agerpres.

17 Ian 2020
Publicat în Externe

Cancelarul german Angela Merkel va efectua pe 24 ianuarie o vizită la Istanbul, unde se va întâlni cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, a anunţat vineri guvernul de la Berlin, transmite agenţia DPA.

17 Ian 2020
Publicat în Externe

În luna decembrie au subscris încă 163.00 de persoane la schema de înregistrare a statutului în Regatul Unit, ceea ce face ca numărul total al solicitărilor primite de Ministerul de Interne de la Londra să ajungă la 2,757 milioane.

17 Ian 2020
Publicat în Externe

Liderul suprem iranian, Ali Khamenei, a lansat un apel la unitate naţională, în prima sa predică de vineri rostită în ultimii opt ani, în urma protestelor izbucnite după ce autorităţile militare au recunoscut doborârea din greşeală a unui avion de pasageri ucrainean, în timpul unei confruntări cu SUA, ayatollahul mai afirmând că sancţiunile impuse de Washington nu vor face Iranul să cedeze, transmite Reuters.

17 Ian 2020
Publicat în Externe

Prim-ministrul Ucrainei, Aleksey Goncharuk, și-a prezentat cererea de demisie.

17 Ian 2020
Publicat în Externe

Economia spaniolă va avea nevoie de „milioane şi milioane” de migranţi pentru a se menţine la nivelul actual şi vecinii ei trebuie să fie şi ei „pregătiţi să integreze” masiv populaţiile exilate, a declarat joi, la Paris, ministrul spaniol care răspunde de migraţie.

16 Ian 2020
by  - 
Publicat în Externe

Prinţul iranian în exil Reza Pahlavi, fiul ultimului şah al Iranului, a prezis miercuri căderea Republicii Islamice în următoarele luni, îndemnând occidentalii să nu negocieze cu regimul de la Teheran, relatează France Presse, citat de Agerpres.

15 Ian 2020
Publicat în Externe

Parchetul General şi Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) au trimis o cerere oficială în acest sens autorităţilor iraniene, a precizat Parchetul într-un comunicat.

13 Ian 2020
Publicat în Externe

Preşedintele american Donald Trump, care a criticat în repetate rânduri NATO, doreşte să renoveze Alianţa Nord-Atlantică atât pe fond - prin primirea unor noi membri, dar şi ca forrmă - printr-o schimbare a numelui blocului militar occidental, relatează The Huffington Post.

12 Ian 2020
Publicat în Externe

A afirmat duminică Daniel Terzenbach, membru al Board-ului Agenţiei Federale de Muncă, transmite DPA.

12 Ian 2020
Publicat în Externe

Ambarcaţiunea s-a scufundat în Marea Egee în largul staţiunii Çeşme, situată în vestul Turciei, în apropierea insulei greceşti Chios, a precizat agenţia citată, adăugând că opt persoane au fost salvate.

12 Ian 2020
Publicat în Externe

Mai multe grupuri de protestatari au ieșit în stradă la Teheran, după ce autoritățile au recunoscut că avionul ucrainean căzut imediat după decolare, cu 176 de oameni la bord, a fost doborât de o rachetă, relatează The Telegraph, citat de digi24.ro.

11 Ian 2020
Publicat în Externe

Comentatorul televiziunii publice a precizat că familia regală a decis să deschidă scrisoarea în care sultanul Qaboos şi-a desemnat succesorul.

Pagina 1 din 405