Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe
Evenimentul zilei - Externe
25 Apr 2020
by  - 
Publicat în Externe

Înaltă de 95 de metri, catedrala forțelor armate, simbol al legăturii strânse între apărare și biserica rusă, își va deschide porțile la 9 mai.

20 Apr 2020
by  - 
Publicat în Externe

Armata rusă va plasa în carantină toate persoanele implicate în repetițiile pentru defilarea de Ziua Victoriei în Rusia.

19 Mar 2020
Publicat în Externe

Autorităţile de la Moscova au anunţat joi primul deces din Rusia cauzat de epidemia COVID-19, premierul rus afirmând că nu există motive de ”panică”, transmit AFP şi Reuters.

15 Mar 2020
by  - 
Publicat în Externe

Pentru a ridica moralul oamenilor, televiziunea din Italia a luat decizia de a transmite, sâmbătă, finala Cupei Mondiale 2006, câștigată de Squadra Azzurra.

03 Mar 2020
Publicat în Externe

Fiinţe umane sunt utilizate pentru a face presiuni asupra Europei”, a declarat Kurz într-o conferinţă de presă consacrată situaţiei din Siria şi celei de la frontiera turco-greacă, unde sunt comasaţi mii de migranţi sirieni care încearcă să ajungă în Europa.

01 Mar 2020
by  - 
Publicat în Externe

Turcia susţine că a lăsat peste 75.000 de migranţi să treacă frontiera spre Uniunea Europeană, relatează DPA, potrivit Agerpres

29 Feb 2020
by  - 
Publicat în Externe

Statele Unite și talibanii au ajuns la un acord care, dacă va fi respectat, va aduce pacea în Afganistan și va pune capăt conflictului care a durat mai mult de 18 ani în regiune, relatează BBC, potrivit Agerpres

29 Feb 2020
by  - 
Publicat în Externe

China a raportat sâmbătă 427 de noi cazuri de coronavirus, în condiţiile în care răspândirea infecţiei pare să se stabilizeze la un nivel scăzut în ţară, relatează dpa, citată de Agerpres

27 Feb 2020
by  - 
Publicat în Externe

Marea Britanie a prezentat joi un mandat dur de negociere pentru discuţiile cu Uniunea Europeană, evidenţiindu-şi dorinţa unei viitoare independenţe economice şi politice care ar putea să o plaseze pe direcţia unei coliziuni cu Bruxellesul, comentează agenţia de presă Reuters, citată de Agerpres.

27 Feb 2020
by  - 
Publicat în Externe

Danemarca şi Estonia au raportat, joi, primele cazuri de infecție cu coronavirus, relatează CNN, citat de DIGI24.

26 Feb 2020
Publicat în Externe

Grecia a confirmat primul său caz de coronavirus, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii din această ţară, informează agerpres.ro.

26 Feb 2020
Publicat în Externe

Polonia trebuie să-şi continue reformele din sistemul judiciar pentru ca acesta să-şi recâştige încrederea publică, afirmă Jaroslaw Kaczynski, puternicul lider al Partidului Lege şi Justiţie (PiS) aflat la guvernare, potrivit DPA.

25 Feb 2020
by  - 
Publicat în Externe

Administraţia Trump a cerut Congresului fonduri de 2,5 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva răspândirii rapide a coronavirusului, din această sumă peste 1 miliard de dolari fiind destinat vaccinurilor, a comunicat Casa Albă, relatează Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

24 Feb 2020
Publicat în Externe

Comisia Europeană a anunțat luni un nou pachet de ajutor financiar în valoare de 232 de milioane de euro pentru statele membre în combaterea focarelor de COVID-19, cunoscut drept coronavirus, epidemia ce a izbucnit luna decembrie a anului trecut în regiunea Wuhan, din China.

Pagina 1 din 409