Evenimentul zilei

Mie06202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe RUSIA. Un tren de navetiști a deraiat în gara Kurski, cea mai aglomerată din Moscova. Două persoane rănite

RUSIA. Un tren de navetiști a deraiat în gara Kurski, cea mai aglomerată din Moscova. Două persoane rănite

19 Iunie 2017 - 

Două vagoane ale unui tren de navetiști au deraiat și au intrat în coliziune cu un alt tren aflat în mers într-o gară foarte aglomerată din centrul Moscovei, provocând rănirea a două persoane, a anunțat luni Societatea de Căi Ferate din Rusia (RZD), relatează AFP.

 

Accidentul a avut loc la ora 14:38 locală (11:38 GMT) în stația Kurski din Moscova, a anunțat RZD într-un comunicat.

După plecarea din stație, două vagoane ale trenului de navetiști au ieșit efectiv de pe șine și „s-au izbit de un tren aflat în mișcare care venea de la Nijni-Novgorod (Volga)”, se menționează în comunicat.

Două persoane au fost rănite ușor în urma deraierii. Pasagerii celor două trenuri au fost evacuați.

„Potrivit primelor constatări, a existat o defecțiune la sistemul de direcție”, a explicat într-un comunicat Comisia de anchetă însărcinată cu transporturile.

Stația Kurski, din centrul Moscovei, deservește destinații foarte populare pentru ruși în timpul sezonului estival, precum stațiunile Soci și Anapa, pe malul Mării Negre. Aceasta este a doua cea mai aglomerată gară din Moscova, cu peste 200.000 de călători în fiecare zi, potrivit RZD.

 

 

Lasă un comentariu