Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// D'ale rușilor! A intrat cu tancul în magazin pentru a „căuta” ceva de băut

VIDEO// D'ale rușilor! A intrat cu tancul în magazin pentru a „căuta” ceva de băut

11 Ianuarie 2018 - 

Un bărbat în stare de ebrietate, din nord-vestul Rusiei, a furat un vehicul blindat, apoi a intrat cu el în vitrina unui magazin, distrugând o maşină din apropiere, pentru ca într-un final să fure o sticlă de vin din magazinul respectiv, potrivit Russia Today.

Media

Incidentul a avut loc miercuri, în oraşul Apatity, au declarat poliţiştii, pentru agenţiile de presă. Bărbatul, care are peste 20 de ani, ar fi furat un transportator blindat de la o şcoală militară din zonă, pentru a face o plimbare în jurul oraşului.

Vehiculul aparţine unei şcoli mlitare din cadrul DOSAAF, o organizaţie susţinută de guvern, cu o istorie de zeci de decenii în spate, care încurajează ruşii să înveţe tehnică militara, potrivit TASS.

Transportatorul furat de bărbat nu conţinea arme sau echipament militar. Tănărul a fost arestat de poliţişti. Bărbatul nu este la prima acţiune de acest gen, la începutul lunii ianuarie acesta furând un camion Kamaz dintr-o unitate a filialei locale a Academiei ruse de Ştiinte, potrivi presei ruse.

 

 

Lasă un comentariu