Evenimentul zilei

Mie08052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe RUSIA ÎN DOLIU. Putin: „Aceasta este o mare pierdere pentru flotă, pentru armată în general”. Șapte dintre cele 14 victime de pe submarinul nuclear au fost căpitani de rang I, doi eroi ai Rusiei

RUSIA ÎN DOLIU. Putin: „Aceasta este o mare pierdere pentru flotă, pentru armată în general”. Șapte dintre cele 14 victime de pe submarinul nuclear au fost căpitani de rang I, doi eroi ai Rusiei Recomandat

03 Iulie 2019 - 

Putin:„Șapte dintre cele 14 victime de pe submarin au fost căpitani de rang I, doi eroi ai Rusiei”. Președintele rus, Vladimir Putin, l-a instruit pe ministrul Apărării, Serghei Șoigu (foto), să se deplaseze personal la Severomorsk pentru a asigura o investigație amănunțită a cauzelor care au dus la incendiul de la bordul submarinului.

 

„Vă cer să zburați la Severomorsk pentru a asculta personal rapoartele și pentru a viza comisia pentru a depista cauzele tragediei”, i-a spus Putin ministrului Apărării, citat de Tass.  

„Vă cer să vă raportați personal la întoarcere”, a subliniat Putin.  

Președintele a oferit condoleanțe profunde familiilor marinarilor morți în incendiu și a ordonat să li se ofere orice fel de asistență posibilă, scriu cei de la newsweek.ro.  

Vladimir Putin a subliniat că tragedia a avut loc la bordul unei „nave de cercetare neobișnuite”. „Echipajul  era format din profesioniști de top”.

Potrivit rapoartelor dvs. de mai devreme, șapte dintre cele 14 victime au fost căpitani de rang I, doi eroi ai Rusiei”, a spus Putin.

„Aceasta este o mare pierdere pentru flotă, pentru armată în general”, a subliniat președintele. 14 marinari au murit într-un incendiu care a izbucnit într-un submarin nuclear rusesc la 1 iulie.

Focul a fost stins „datorită sacrificiului echipei”, sublinia Ministerul Apărării într-un comunicat.    

CITEȘTE ȘI: 14 marinari au murit întru-un incendiu pe un submarin nuclear rusesc în Marea Barents. Un nou „Kursk”.

 

Lasă un comentariu