Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite grav, în două atacuri produse, miercuri seară, în oraşul german Hanau

Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite grav, în două atacuri produse, miercuri seară, în oraşul german Hanau

20 Februarie 2020 - 

Poliţia a confirmat că au fost mai multe victime în urma incidentului produs, miercuri seară, în oraşul Hanau situat în apropiere de Frankfurt.

Primul atac a avut loc într-un bar din centrul oraşului, în timp ce al doilea a fost în cartierul Kesselstadt, scrie digifm.ro.
Trei persoane au fost ucise în primul atac şi alte cinci în al doilea. Suspecţii au fugit de la faţa locului şi sunt în prezent în libertate. Oraşul este survolat de elicoptere de poliţie şi zeci de echipaje au plecat în căutarea lor.
Poliţia din Hanau a anunţat într-o postare pe Twitter că anchetatorii l-au găsit pe suspectul principal al atacurilor de miercuri seara, decedat în locuinţa sa din oraş. Alături de el se afla un alt cadavru, despre care nu au fost oferite informaţii.
Autorităţile nu au dat niciun detaliu despre suspect şi a declarat doar că „în prezent, nu există indicii privind alte persoane implicate”.
În mesajul postat de autorităţile germane nu se menţionează nimic despre identitatea sau naţionalitatea victimelor şi se arată că deocamdată nu este cunoscut motivul atacului.

Lasă un comentariu