Evenimentul zilei

Ma04072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Horoscop Horoscop 21 ianuarie

Horoscop 21 ianuarie

21 Ianuarie 2020 - 

Horoscop 21 ianuarie 2020.

– Berbec:
Te atrag oamenii care au idei diferite de-ale tale, care te-ar putea ajuta să îți schimbi modul de a gândi și de a reacționa față de ceea ce te nemulțumește.
– Taur:
Ai șansa de a întâlni oameni deschiși la minte care te vor ajuta, prin simpla lor prezență sau în mod direct, prin sfaturi potrivite, să lași în urmă anumite poveri inutile.
– Gemeni:
Din toate situațiile acestei zile, s-ar putea să îți atragă atenția doar ceea ce te supără, te nemulțumește sau te stresează. Sigur există și parte bună, pe undeva.
– Rac:
Este posibil să te lași prins de gândurile legate de o dezamăgire care nu e reală, e compusă din fragmente pe care le așezi tu în ordinea care îți convine.
– Leu:
Există riscul să îi superi pe cei dragi, fără să ai vreun motiv. Poate e nemulțumire de moment capătă prea multă atenție din partea ta și te îndeamnă la reacții exagerate.
– Fecioară:
Te bucuri că anumite situații se îndreaptă în direcția dorită de tine, dar îți strici singur bucuria cu gânduri negre, care nu au o bază foarte solidă.
– Balanță:
Este posibil să nu ai chef de treabă azi și să te lași în voia unor nemulțumiri legate de muncă, așa, doar ca să te consolezi puțin.
– Scorpion:
Acum descoperi că ți-ai făcut nenumărate iluzii legate de venituri și că ar fi mai bine să încetezi cu astfel de exagerări.
– Săgetător:
Este necesar să gestionezi inteligent o problemă legată de familie, să achiți o sumă de bani care era restantă de mai mult timp sau să discuți un subiect delicat.
– Capricorn:
E adevărat că atunci când ești supărat, preferi să fii singur, cu gândurile tale. Numai că apropiații au nevoie de tine, să îi ajuți să se liniștească.
– Vărsător:
Există riscul să îți provoci singur o dezamăgire, insistând cu anumite mișcări pe care acum le consideri inteligente, dar nu sunt decât încercări disperate.
– Pești:
Ar fi mai bine să nu te lași în voia celor mai negre gânduri, cele care compun un tablou sumbru al viitorului. Ar fi util să vezi dacă nu cumva ai o înclinație în acest sens.

Lasă un comentariu