Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Anunt ANUNȚ. De duminică, Republica Moldova închide TOATE zborurile spre Uniunea Europeană, Piața Centrală și cantinele sociale

ANUNȚ. De duminică, Republica Moldova închide TOATE zborurile spre Uniunea Europeană, Piața Centrală și cantinele sociale Recomandat

13 Martie 2020 - 

Anunțul a fost făcut de premierul Chicu după ședința Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică.

 Zborurile spre Spania și Franța vor fi suspendate începând cu această noapte, ora 00.00, iar de duminică, vor fi suspendate zborurile spre toate țările europene.

Despre acest lucru a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale extraordinare de sănătate publică. Totodată, toate activitățile cu caracter religios vor fi suspendate timp de două săptămâni.

La moment, sunt înregistrate 13 cazuri suspecte de infecție cu noul tip de Coronavirus, 10 adulți și 3 copii. Alte trei cazuri suspecte anunțate dimineață, sunt negative.

De asemenea, Viorica Dumbrăveanu a anunțat că, a aprobat Ordinul cu privire la acordarea suplimentului financiar în mărime de 100% la salariu de funcție, personalului medical implicat în supravegherea, tratamentul și controlul infecției cu COVID-19.

De asemenea, Piața Centrală se închide pentru o perioadă nedeterminată. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general Ion Ceban în urma şedinţei de astăzi a Comisiei municipale privind situaţiile excepţionale.

La fel, municipalitatea va închide și cantinele sociale.

Lasă un comentariu