Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică IGOR DODON: „Noi am lansat unele mesaje în ceea ce ţine de colegii din România la mai multe subiecte, vor fi pregătiţi să le discutăm le vom discuta. Nu avem nicio problemă nici cu unii, nici cu alţii”

IGOR DODON: „Noi am lansat unele mesaje în ceea ce ţine de colegii din România la mai multe subiecte, vor fi pregătiţi să le discutăm le vom discuta. Nu avem nicio problemă nici cu unii, nici cu alţii”

17 Septembrie 2017 - 

Igor Dodon, în cadrul emisiunii „În profunzime” de la ProTV Chişinău, a fost întrebat de ce merge atât de des la Moscova, însă niciodată în calitate de şef de stat încă nu a vizitat ţările vecine. Preşedinte afirmă că este dispus să întreprindă vizite oficiale în România şi Ucraina şi că nu ar exista probleme în acest sens.

 

Şeful statului a recunoscut că nu a avut cel puţin discuţii telefonice oficiale cu preşedintele României şi cel al Ucrainei. Dodon susţine că a transmis liderului de la Bucureşti un set de probleme care trebuiesc discutate, însă a refuzat să ofere detalii despre ce chestiuni este vorba: „Sunt diferite subiecte, au fost transmise pe poştă în colo, nu pot să deschid subiectele. Atunci când le vom discuta cu conducerea din România le veţi cunoaşte”.

„Noi suntem disponibili pentru a merge la vecini. Au început anumite discuţii în acest sens. Dacă va fi posibilitate ne vom vedea în timpul apropiat. De obicei se merge în vizită când sunt anumite subiecte care se abordează la nivel de preşedinţi. Noi am lansat unele mesaje în ceea ce ţine de colegii din România la mai multe subiecte, vor fi pregătiţi să le discutăm le vom discuta. Nu avem nicio problemă nici cu unii, nici cu alţii”, a declarat Igor Dodon.

Lasă un comentariu