Evenimentul zilei

Sam12142019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Protest inedit în PMAN: Dacă ai rude plecate în străinătate, vino și adu pantofii în semn de protest față de condițiile grele din țară

VIDEO// Protest inedit în PMAN: Dacă ai rude plecate în străinătate, vino și adu pantofii în semn de protest față de condițiile grele din țară Recomandat

23 Februarie 2019 - 

Cei care au rude plecate din țară sunt invitați, sâmbătă, în PMAN la un protest inedit și pașnic în care sunt îndemnați să aducă o pereche de pantofi uzați pentru fiecare membru al familiei plecat din țară pentru a munci în străinătate.

 

Media

„Vino sâmbătă în Piața Marii Adunări Naționale și ia cu tine perechile de încălțaminte ale rudelor plecate peste hotare. Rude plecate nu de bunăvoie, ci plecate de viață grea.

Din țara asta oamenii pleacă, și-n urma lor rămân suflete frânte. Ei lasă în urmă sărbători la care nu vor mai putea fi, lasă în urmă ani, lasă părinți pe care îi vor vedea mai rar și, în cele mai dureroase cazuri, își lasă copiii, pentru când vor putea pleca cu toții împreună. Ei pleacă cu speranța că se vor întoarce. Dar asta, știm deja, că nu se-ntâmplă.

Dacă plecată peste hotare ți-e mama sau sora, sau poate plecați sunt tata și fratele, sau dacă plecați sunt toți, tu adu-i la protest. Ia câte o pereche de încălțaminte pentru fiecare și vino în Piața Marii Adunări Naționale, sâmbătă, la ora 11.00”, înseamnă organizatorii pe pagina lor de Facebook. 

Lasă un comentariu