Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Deputatul Dumitru Alaiba susține că va trimite o solicitare deputatului democrat Sergiu Sârbu cu privire la impozitul pe venit

Deputatul Dumitru Alaiba susține că va trimite o solicitare deputatului democrat Sergiu Sârbu cu privire la impozitul pe venit

22 Mai 2019 - 

Deputatul Dumitru Alaiba susține că va trimite o solicitare asemănătoare a deputatului democrat, Sergiu Sârbu, prin care a cerut Serviciului Fiscal de Stat (FISC) informații cu privire la impozitul pe venit, impozitul pentru fondul social și fondul de asigurări medicale obligatorii, achitate în bugetul public național pentru o perioadă de acum 10 ani, pentru cei 26 de deputați ai Blocului ACUM.

„Mă bucur că Sergiu Sîrbu şi-a revenit după contuzia cerebrală şi a făcut prima interpelare, din câte se pare - să ceară de la Fisc informație câte impozite au plătit membrii blocului ACUM. Avem dreptul să ştim, pe nume, cine şi câte taxe plăteşte în buget şi să le mulțumim celor ce achită impozite onest, sau să-i condamnăm public pe cei ce nu o fac. Între timp, la revenire în țară, voi face o interpelare similară despre restul membrilor parlamentului. Să vedem câte impozite achită miliardarii”, a scris Alaiba pe pagina sa de facebook.
Sergiu Sârbu, a solicitat FISC-ului informații cu privire la impozitul pe venit, impozitul pentru fondul social și fondul de asigurări medicale obligatorii, achitate în bugetul public național pentru o perioadă de acum 10 ani, inclusiv dezagregat pentru fiecare an în parte, pentru cei 26 de deputați ai Blocului ACUM.
De asemenea, democratul a cerut autorităților de control fiscal din Germania informații cu privire la averea liderului Platformei DA, Andrei Năstase, suspectându-l de „posibile acțiuni de evaziune fiscală, nedeclararea bunurilor și/sau acțiuni transfrontaliere de spălare de bani”.

Lasă un comentariu