Evenimentul zilei

Lun10212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Noul ministrul al afacerilor interne, Andrei Năstase, a fost prezentat de către prim-ministrul Maia Sandu personalului Inspectoratului General al Poliției

Noul ministrul al afacerilor interne, Andrei Năstase, a fost prezentat de către prim-ministrul Maia Sandu personalului Inspectoratului General al Poliției Recomandat

17 Iunie 2019 - 

Andrei Năstase, la rândul său, l-a prezentat pe șeful interimar al Poliției Naționale, Gheorghe Balan.

Andrei Năstase a menționat că Poliția are o responsabilitate foarte importantă și anume garantarea siguranței fiecărui cetățean.
Acesta i-a urat șefului interimar al Poliției mult succes în activitatea profesională, menționând că mizează pe responsabilitatea și profesionalismul acestuia.
Andrei Năstase este avocat de meserie. Este absolvent Facultății de Istorie-Geografie a Universității ,,Stefan cel Mare” din Suceava, România și al Facultăți de Drept a Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Din 1997 până în 2000, activează ca procuror, angajat la Procuratura de transport din Chișinău.
Din 2000 până în 2002 a activat în calitate de vicedirector al Întreprinderii Mixte Moldo-Germane Air Moldova S.R.L. Este membru fondator și lider Al Platformei Demnitate și Adevăr și președinte și membru fondator al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. În 2018 a fost ales primar de Chișinău, însă alegerile au fost declarate nule pe motivul constatării efectuării agitației electorale în ziua alegerilor, contrar prevederilor Codului electoral.

Lasă un comentariu