Evenimentul zilei

Dum02232020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Prim-ministrul Maia Sandu a avut o întrevedere cu Jürgen Hardt

Prim-ministrul Maia Sandu a avut o întrevedere cu Jürgen Hardt Recomandat

09 Iulie 2019 - 

Prim-ministrul Maia Sandu a avut o întrevedere cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt al Grupului format din Uniunea Creștin-Democrată și Uniunea Creștin-Socială din Germania și specialist în chestiuni de politică externă.

Potrivit unui comunicat emis de Guvern, oficialii au făcut un schimb de opinii privind evoluțiile politice din Republica Moldova. În cadrul întrevederii, prim-ministra a apreciat sprijinul oferit R. Moldova de către autoritățile Germaniei și a reiterat intenția Guvernului de la Chișinău de a îmbunătăți relațiile bilaterale cu partenerii europeni.
Maia Sandu a dat asigurări că principalele obiective ale Executivului rămân lupta cu corupția, consolidarea instituțiilor statului și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor în general.
La rândul său, oficialul Jürgen Hardt a confirmat disponibilitatea autorităților Republicii Federale Germane de a continua să ofere suport și asistență tehnică țării noastre în procesul de implementare a reformelor reale, de lungă durată, conchide comunicatul.

Lasă un comentariu