Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Premierul Maia Sandu a cerut autorităților de la Tiraspol să ridice interdicția de călătorie pentru oficialii Republicii Moldova

Premierul Maia Sandu a cerut autorităților de la Tiraspol să ridice interdicția de călătorie pentru oficialii Republicii Moldova Recomandat

13 Iulie 2019 - 

Premierul Maia Sandu a cerut autorităților de la Tiraspol să ridice interdicția de călătorie pentru oficialii Republicii Moldova care vor să viziteze regiunea de pe malul drept al Nistrului.

În cadrul unei întrevederi pe care a avut-o cu reprezentații mediatorilor (Rusia, Ucraina și OSCE) și observatorilor (UE și SUA) din cadrul formatului de negocieri „3+2” pentru soluționarea conflictului din Transnistria. Maia Sandu le-a cerut sprijinul în această problemă, se arată într-un comunicat de presă al guvernului.
Premierul a atras atenția că, în pofida multor compromisuri făcute de Chișinău, „nu suntem mai aproape de soluția politică. Mai mult decât atât, în continuare, unele categorii de cetățeni ai Republicii Moldova, inclusiv oficiali și funcționari publici, nu au dreptul de a călători liber pe malul stâng”, a mai precizat Maia Sandu.

Lasă un comentariu