Evenimentul zilei

Lun04062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De ce a întârziat Victor Ponta o jumătate de oră la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De ce a întârziat Victor Ponta o jumătate de oră la vot Recomandat

03 Noiembrie 2014 - 

Poate doar Daciana şi consoarta lui Oprescu, o doctoriţă de la Municipal ştiu ce au vorbit ei 45 de minute.

Victor Ponta era aşteptat la urne la orele 9,30, undeva în zona şoselei Kiseleff în una dintre cele mai luxoase zone ale Bucureştiului. El şi-a făcut obiceiul să voteze aici pentru că a locuit pe strada Popa Savu, în apropiere de secţia de votare. Duplexul de pe strada Popa Savu s-a vândut cu peste doi ani în urmă, cu doar câteva sute de mii de euro, o treime din preţul apartamentului, situaţie normală pentru vremuri de criză. Probabil acesta este motivul pentru care Ponta şi soţia s-au obişnuit cu zona respectivă, căci la europarlamentare tot aici au votat.

Înainte de a merge la vot, mai exact la orele 9,15 Victor Ponta i-a făcut o vizită lui Sorin Oprescu. Acesta locuieşte foarte aproape de fostul duplex, aproape peste drum.

Cei doi, împreună cu consoartele. Primul Ministru- cu soţia, Primarul General- cu o doctoriţă de la Spitalul Municipal, de loc din Ploieşti, au stat de vorbă 45 de minute. Apoi au plecat, fiecare cu maşina lui, către secţia de vot, unde au apărut împreună.

Interesant este faptul că Victor Ponta, ieşind de la urne a declarat că  "Ne da primarul general o cafea, face o cafea foarte buna", dând să se înţeleagă că vor merge acasă la Oprescu, de unde, de fapt venea.
Puţin după ora 10.00, Primarul General s-a întors la locuinţa lui singur, de unde a mai plecat la orele 11,25.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu