Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Cazurile de intoxicație care au avut loc în mai multe grădinițe din Capitală în atenția premierului Maia Sandu

Cazurile de intoxicație care au avut loc în mai multe grădinițe din Capitală în atenția premierului Maia Sandu Recomandat

14 August 2019 - 

În cadrul ședinței Guvernului din 14 august, prim-ministra Maia Sandu a vorbit despre cazurile de intoxicație care au avut loc în ultima perioadă în mai multe grădinițe din Capitală, specificând că direcțiile de învățământ nu au o atitudine serioasă.

„Direcțiile de învățământ, în special direcția din Chișinău, au o atitudine iresponsabilă față de acest subiect. Este cazul ca Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și ANSA să se întrunească și să vină cu soluții concrete. Nu putem aștepta la nesfârșit ca direcțiile să ignore aceste cazuri grave. Poate e nevoie să facem o listă neagră a furnizorilor de bunuri și servicii, pentru că știm că avem agenți economici care încearcă să vândă produse sau servicii de calitate prostă statului. Cei din direcție care au tupeul să ignore această problemă trebuie sancționați”, a menționat Sandu.
Reamintim că, în ultima perioadă au avut loc mai multe situații în care au fost depistate produse alterate pe mesele grădinițelor din Capitală.

Lasă un comentariu