Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Deputatul Lilian Carp ar putea părăsi coaliția de guvernare. VEZI care este motivul posibilei sale acțiuni

Deputatul Lilian Carp ar putea părăsi coaliția de guvernare. VEZI care este motivul posibilei sale acțiuni Recomandat

21 August 2019 - 

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, se disociază de ultimele numiri la Curtea Constituțională (CC), pentru care nu a votat, și cere liderilor celor trei partide din coaliția majoritară, care și-au exprimat inclusiv „regretul” în legătură cu numirea lui Vladimir Țurcan la șefia Înaltei Curți, să-și retragă candidații afiliați politic din această instituție, scrie Ziarul Național.

Carp a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că ceea ce s-a întâmplat la CC este „o situație tristă”, ca „Într-o scrisoare pierdută” de Caragiale, când 6 minus 3 ar fi egal cu 4, făcând referire la bâlbâielile legate de votul acordat lui Țurcan.

„Cel mai grav este că oamenii nu vor să-și asume votul. Este simplu - să-și argumenteze votul dat pentru Țurcan. Pentru că vor apărea suspiciuni și atunci când vor fi aprobate alte decizii la CC”, a subliniat deputatul.

Lasă un comentariu