Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Motivul pentru care Iurie Leancă a renunțat la șefia PPEM

Motivul pentru care Iurie Leancă a renunțat la șefia PPEM

23 August 2019 - 

Fostul premier Iurie Leancă a declarat, după patru ani de mandat în fruntea PPEM, că partidul are nevoie de o relansare, iar la conducerea acestuia a fost ales fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza.

„Așa cum s-a anunțat în cadrul Consiliului Național Politic, odată cu expirarea de jure, conform statutului, a mandatului de președinte al PPEM pe 26 iulie, am decis să mă retrag și de facto din conducerea partidului pe care am avut onoarea să îl conduc. 4 ani au trecut extrem de repede. Le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul în 2015 la fondarea PPEM, dar în mod special le mulțumesc celor care au rezistat și au rămas membri ai echipei”, a scris Leanca pe pagina sa de Facebook.

El a mai spus că în prezent este angajat în mai multe activitățile politice, inclusiv în România, și a blamt atacurile la adresa sa.

Nu vreau să implic partidul în lupta mea cu acești aventurieri politici și iată acum voi depune toate eforturile, inclusiv în instanța de judecată, pentru a demonstra că au operat de-a lungul anilor cu minciuni grosolane pe care și-au clădit „cariera lor politică”.

Au câștigat prin manipulări crase și populism încrederea și speranța multor cetățeni de care fac uz astăzi ca să-l ajute pe Dodon să dea Republica Moldova în brațele patronilor săi de la Kremlin, de ce nu, inclusiv prin implementarea acelui Plan Kozak”, a mai scris Leancă.

Lasă un comentariu