Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Maia Sandu spune că evenimentele organizate de Dodon pe 24 august dezbină societatea

VIDEO// Maia Sandu spune că evenimentele organizate de Dodon pe 24 august dezbină societatea

23 August 2019 - 

Concertul organizat de președintele Igor Dodon în Piața Marii Adunări Naționale, prin care marchează „75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism” are menirea de a diviza societatea, a declarat vineri Maia Sandu în cadrul discursului ținut la evenimentele dedicate Zilei comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare.

Media

Privesc.eu

Eu cred că nu este bine acest lucru (organizarea concertului, n.r.). Eu cred că asta divizează, adâncesc diferențele în societate. Partidul Socialiștilor a decis să meargă mai departe”, a declarat Maia Sandu.

Pe același ton, viceprim-ministrul Andrei Năstase a spus că Guvernul al cărui membru este a decis ca pe 23 august să organizeze Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. „Acesta este răspunsul nostru vizavi de concertul organizat de Igor Dodon”, a declarat Andrei Năstase.

Guvernul Republicii Moldova a organizat pe 23 august o zi a comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare, eveniment în cadrul căruia drapelul de stat a fost arborat în bernă iar participanții au păstrat un moment de reculegere în memoria celor uciși.

 

Lasă un comentariu