Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Victor Chironda: „Votați pentru o Primărie care să lucreze pentru oameni și un Consiliu municipal care cu adevărat să rezolve problemele din Chișinău”

VIDEO// Victor Chironda: „Votați pentru o Primărie care să lucreze pentru oameni și un Consiliu municipal care cu adevărat să rezolve problemele din Chișinău”

18 Octombrie 2019 - 

Candidatul Mișcării Social-Politice „Forța Nouă” la funcția de primar al capitalei, Victor Chironda, îndeamnă chișinăuienii să voteze pentru o „Primărie care să lucreze pentru oameni” și să voteze pentru un„ Consiliu municipal care cu adevărat să rezolve problemele din Chișinău”. Potrivit lui, pe 20 octombrie cetățenii vor avea de făcut o alegere „și nu între politicieni sau partide, ci între problemele din oraș și interesele politicienilor”, relatează IPN.

Media

„Alături de echipa Forța Nouă, vă îndemnăm ca în aceste alegeri să uitați de politică și geopolitică. Să nu țineți cont de calculele politicienilor, ci doar de interesele dumneavoastră. Să votați oamenii care cu adevărat știu, pot și vor să rezolve problemele acestui oraș. Votați Victor Chironda, votați echipa Forța Nouă, numărul cinci și numărul opt în buletinul de vot”, a declarat candidatul într-o conferință de presă, susținută astăzi, 18 octombrie, în fața Primăriei.  

Concurentul electoral a declarat că este îmbucurător că această campanie electorală este prima în care s-a discutat foarte mult despre problemele orașului și aceasta pentru că în campaniile anterioare se discuta mai mult despre politică și geopolitică sau probleme care nu țineau de municipalitate. Dar în același timp, în opinia sa, este trist faptul că unii candidați la funcția de primar nu au binevoit să participe în dezbateri electorale deschise cu contracandidații lor. „Este un lucru care nu inspiră încredere și eu sunt sigur că cetățenii orașului Chișinău vor taxa acest comportament”, a spus Victor Chironda.

Sergiu Tofilat, candidat pentru CMC, a menționat că Primăria trebuie să ofere servicii oamenilor, pentru că pentru aceasta sunt plătite impozitele. Astăzi, în opinia sa, lucrurile degradează la nivel municipal și „acest lucru este resimțit și pe propria piele – ambuteiaje, trotuare distruse, miros insuportabil, copii otrăviți cu alimente expirate etc.”. „Vrem să trăim într-un oraș confortabil, nu vrem să plecăm din țară. Vrem să trăim aici, în Chișinău, și de aceea am decis să ne implicăm”, a mai spus Sergiu Tofilat.

„Pe data de 20 octombrie, în această duminică, vă îndemn să votați echipa Forța Nouă, care este o echipă de oameni noi și de care această Primărie și acest Consiliu nu a mai avut”, a declarat un alt candidat pe lista pentru CMC, Olga Rujanschi.

 

Lasă un comentariu