Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Daniel Ioniță : Asistența financiară din partea României pentru Republica Moldova este strict condiționată de reformele asumate

Daniel Ioniță : Asistența financiară din partea României pentru Republica Moldova este strict condiționată de reformele asumate Recomandat

20 Noiembrie 2019 - 

Vorbele nu mai sunt suficiente, așteptăm și fapte a mai adăugat excelența sa.

Asistența financiară din partea României pentru Republica Moldova, este strict condiționată de reformele asumate, susține Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.
“Suntem în faza în care declamarea, afirmarea doar a acelor reforme asumate nu este suficientă. Suntem în faza în care vorbele nu mai sunt suficiente, așteptăm și fapte. Iar aceste fapte trebuie să fie în deplină consonanță pe de o parte cu angajamentele pe care Republica Moldova, prin înalții săi reprezentanți, și le-a luat față de UE și partenerii europeni și, pe de altă parte, angajamente care sunt în deplină consonanță cu așteptările cetățenilor din Republica Moldova”, a declarat Daniel Ioniță.
Menționăm că în R.Moldova a fost instalat pe 14 noiembrie Guvernul condus de Ion Chicu, la doar două zile de la demiterea prin moțiune de cenzură a Guvernului Sandu. Ambele evenimente au avut loc datorită voturilor acordate de deputații PSRM și PD,, scrie today.md.

Lasă un comentariu