Evenimentul zilei

Vi05242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop Horoscop: Cel mai bun bărbat din zodiac. Daca îl ai, nu îl lăsa să-ți scape!

Horoscop: Cel mai bun bărbat din zodiac. Daca îl ai, nu îl lăsa să-ți scape!

15 August 2018 - 

Un singur barbat din zodiac are niste calitati fantastice. Orice femeie si l-ar dori alaturi deoarece este fermecator, charismatic si detine o inteligenta sclipitoare.

Se descurca in viata in orice situatie ar fi pus, iar pentru el femeia este foarte importanta. Este romantic si isi rasfata sotia sau iubita ca niciun alt barbat nu o poate face.

Este vorba despre barbatul din zodia Scorpion. Acesta este foarte tenace si isi atinge mereu telurile. Are visuri marete, mai ales pentru familia sa. Pentru el dragostea este sacra si atunci cand jura credinta unei femei nu o va insela niciodata. Ii va fi alaturi la bine si la greu. Intr-o relatie, Scorpionul da totul. Pentru casatoria este o uniune profunda si indestructibila. Este foarte atent la nevoile partenerii sale si un romantic incurabil.

Performantele sale sexuale sunt incredibile, are un libidou foarte crescut si experientele sexuale acest nativ sunt de neuitat.

Pe de altă parte, este una dintre cea mai mofturoasa zodie și dacă te-a ales pe tine ar trebui să te simți extrem de specială. De acum o să te bucuri de dragostea necondiționată, devotamentul și loialitatea lui, potrivit ele.ro.

Lasă un comentariu