Evenimentul zilei

Mie04082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop Horoscop 22 august 2019

Horoscop 22 august 2019

22 August 2019 - 

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o s-avem fler în afaceri.

-LEU
O să vă treziţi cu o ofertă de afaceri şi vor ateriza şi banii în cont, va fi şi o şansă de promovare la o adică, poate vine de la sine, nu trebuie concurs.
-FECIOARĂ
Vă pregătiţi de o relansare, poate-ncepeti ceva nou şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază toată gama calităţilor.
-BALANŢA
Se poate să se fi adunat nişte restanțe de care-ar fi bine să vă achitaţi urgent şi să-ncepeti nişte activităţi care să v-aducă vizibilitate.
-SCORPION
Întrevedere cu cineva care vă vinde un pont de afaceri şi poate chiar vă nimereşte c-aveţi nevoie de bani şi o schimbare de direcţie - profesională.
-SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu, ori poate colaborările din particular să vă suplimenteze veniturile şi să duceţi un trai mai bun.
-CAPRICORN
O să-ntâlniţi pe cineva care o să ţină pasul cu voi, ca să faceţi echipa, să trăiţi după regulile care să vi se potriveasca amândurora, să fiţi la unison.
-VĂRSĂTOR
Poate va străfulgeră un gând cu mutatul în altă casă, poate vi se iveşte ocazia să cumpăraţi o casă sub preţul pieţei şi faceţi repede un împrumut la bancă.
-PEŞTI
O să interacționați cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva care să v-aducă bani - în particular poate, şi să fie şi o reuşită în carieră.
-BERBEC
O să luaţi de undeva nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care o să aprecieze gestul, c-avea nevoie de dovezi, manifestări de atenţie.
-TAUR
Poate-o să puneţi în practică o idee, o să daţi frâu liber imaginaţiei şi o să realizaţi nişte lucruri peste aşteptări - e momentul vostru de glorie.
-GEMENI
Se pare c-aţi pus deoparte nişte bani pentru modificările din locuinţa şi o să vă ocupaţi chiar voi, iar dac-aveti alte treburi o să angajaţi o firmă.
-RAC
O să reactualizaţi nişte acte, să vă puteți deplasa, poate vă-nscrieți la o şcoală, daţi concurs, ori poate plecaţi din ţară şi-aveţi nevoie de paşaport, viză.

Lasă un comentariu