Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop Horoscop 25 august 2019

Horoscop 25 august 2019

25 August 2019 - 

-Berbec
Se anunță o zi extrem de dificilă pentru tine. Ai tendința de a te precipita și astfel ajungi să întâmpini situații neplăcute la locul de muncă. În plus, partenerul de viață are tendința să pună la îndoială chiar și cele mai profunde sentimente, lucru care te afectează. Chiar dacă despărțirea e dureroasă, încearcă să privești cu încredere spre viitor.

-Taur
Te bazezi numai pe fapte reale și concrete, însă nu este exclus ca rațiunea să te înșele câteodată. De aceea, îți recomandăm să eviți luarea unor decizii radicale astăzi. Nu de alta, dar le-ai putea regreta multă vreme de acum încolo.
-Gemeni
Te așteaptă o a doua zi de weekend exact așa cum ai visat. Nimic nu-ți poate șterge zâmbetul de pe buze, mai ales că îi ai alături pe toți cei dragi.
-Rac
Astrologii îți recomandă să tratezi orice situație cu obiectivitate, mai ales în plan sentimental. Seara se anunță, în schimb, liniștită, ai putea primi vizita unui prieten apropiat, care să te binedispună. Nu este exclus nici ca persoana iubită să vă surprindă într-un mod foarte plăcut. O cină romantică în doi v-ar prinde bine.
-Leu
Încearcă să  amâni punerea în practică a ideilor noi pe care le ai de ceva vreme. Fii realist în tot ceea ce faci. Dacă nu ești implicat într-o relație, ar putea apărea intenții romantice din partea unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat.
-Fecioară
Te-ai hotărât să abordezi într-un mod total diferit relațiile cu persoanele dragi. Ți-ai pus în minte să faci o serie de schimbări importante și nimic nu te poate împiedica. Încearcă să nu exagerezi, totuși.
-Balanță
Pe nativii din Balanță îi așteaptă astăzi o mare surpriză. Este posibil ca un obiect valoros pe care îl considerați pierdut de multă vreme să apară ca prin minune. Spre seară, v-ați putea revedea cu prieteni vechi, așa că așteptați-vă la o vizită plăcută.
-Scorpion
Scorpionilor li se recomandă astfel să nu judece persoanele din jurul lor, bazându-se pe aparențe. Încercați să analizați oamenii și din alte puncte de vedere, pentru a-i cunoaște cu adevărat. Respectul aduce respect.
-Săgetător
Nativii din Săgetător nu se simt în cea mai bună formă astăzi, mai ales din cauza unor probleme cu partenerul de viață. Mai mult decât atât, prieteni buni ar putea provoca dezamăgiri crunte astăzi. Poate ruperea relațiilor este cea mai bună soluție.
-Capricorn
Se anunță o zi destul de ușoară pentru Capricorni. Singura problemă ar putea fi dată de o ușoară lipsă de modestie. Astrologii îți recomandă să fii cumpătat, nu căuta laude pentru fiecare lucru pe care îl faci. Modestia îți va aduce mai multe beneficii.
-Vărsător
Nativii din Vărsător sunt deranjați astăzi de tot felul de apeluri telefonice, vizite din partea unor persoane necunoscute, sau mesaje de la rude. Astrologii îți recomandă să închizi telefonul pentru o perioadă, dacă vrei să ai parte de puțină liniște.
-Pești
Astăzi, nu este exclus să pierzi  anumite lucruri, sau cel puțin va exista în permanență acest risc. Ai grijă pe unde mergi și mare atenție la obiectele de valoare. Spre seară, câteva ore de relaxare, un film bun, ar fi variantele ideale pentru a-ți reîncărca bateriile, mai ales că te așteaptă o perioadă foarte încărcată.

Lasă un comentariu