Evenimentul zilei

Mie02192020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Anunt Concurenţă aprigă la etapa naţională a concursului muzical european ”Eurovision”

Concurenţă aprigă la etapa naţională a concursului muzical european ”Eurovision”

21 Ianuarie 2020 - 

Dosarele celor 35 de candidaţi au fost admise de Comitetul de organizare a concursului național pentru etapa audițiilor LIVE.

Artistul care va merge în Olanda anul acesta va fi ales doar de un juriu de specialitate, iar publicul nu va mai avea posibilitatea de a-şi susţine favoriţii prin vot, ca în anii trecuţi.
Printre cei care doresc să ajungă la Rotterdam este şi Diana Rotaru. Ea s-a înscris cu piesa ''Dale Dale'', o melodie în limba română cu refrenul în spaniolă. 
Cu o piesă în limba română speră să cucerească juraţii şi trupa rock din Bălți ''Che MD''. Formația participă pentru a zecea oară la concursul naţional.
Printre interpreţii care vor mai concura la etapa naţională a concursului '' Eurovision'' mai sunt Natalia Gordienko, Maxim Zavidia, Georgeta Burlacu, dar şi trupa din regiunea transnistreană, LANJERON. Cei 35 de participanţi urmează să evolueze în faţa unui juriu de specialitate. Audiţiile LIVE ale pieselor vor fi transmise, în direct, de televiziunea naţională la o dată care va fi stabilită.
Concursul „Eurovision” se va desfășura în Olanda, țara de origine a câștigătorului ediției din 2019, Duncan Laurence.
Anul trecut, țara noastră a fost reprezentată în Israel de interpreta Anna Odobescu cu piesa „Stay”.

Lasă un comentariu