Evenimentul zilei

Vi02212020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică România Dorința ministrului român al Apărării, Mihai Fifor. Răsplată pentru eroii zilelor noastre, militarii răniți în teatrele de operații.

Dorința ministrului român al Apărării, Mihai Fifor. Răsplată pentru eroii zilelor noastre, militarii răniți în teatrele de operații.

16 Noiembrie 2017 - 

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a avut o întâlnire cu primarul general al municipiului București, Gabriela Firea, în care s-au discutat teme de interes comun referitoare la proiecte de infrastructură și imobiliare, potrivit comunicatului de presă remis de MApN.

 Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatea folosirii unor suprafețe de teren aflate în administrarea ministerului în vederea realizării unor proiecte de infrastructură, construcția de locuințe pentru militari și conlucrarea în cadrul proiectului de restaurare și refacerea a spațiilor din zona Monumentului Ostașului Necunoscut din Parcul Carol.

O altă temă abordată în timpul întâlnirii a fost legată de posibilitatea acordării titlului de Cetățean de Onoare al Capitalei unor militari răniți în teatrele de operații.

La discuții a participat și secretarul de stat Nicolae Nasta.

Lasă un comentariu