Evenimentul zilei

Sam06062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Dorin Chirtoacă: Campania electorală a fost murdară şi pe alocuri greţoasă

Dorin Chirtoacă: Campania electorală a fost murdară şi pe alocuri greţoasă Recomandat

12 Iunie 2015 - 

Campania electorală pentru alegerile locale generale a fost murdară şi pe alocuri greţoasă, în care s-a ajuns la lucruri vulgare, a declarat, vineri, prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, care candidează pentru al treilea mandat la conducerea Primăriei municipiului Chişinău.

Într-o conferinţă de presă, Dorin Chirtoacă a făcut apel la cetăţeni să iasă la vot duminică pentru ca să fie recăpătată încrederea în instituţiile statului discreditate de cei de la putere. Acesta a spus că PL este atacat din toate părţile pentru că nu are nimic cu nimeni, iar cei de la guvernare se tem că, dacă PL se va ridica, vor trebui să răspundă în baza legii.

„După 8 ani de mandat, am rămas acelaşi. Vin cu fapte concrete pentru fiecare locuitor. Solicităm încredere pentru următorii 4 ani şi pentru preluarea guvernării când va veni momentul pentru a putea duce la capăt dezideratele de renaştere naţională din 1989. Doar aşa vom scăpa de corupţie şi fărădelege”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Liberalul s-a arătat îngrijorat că în diferite localităţi din ţară 20%-40% din alegători, despre care a spus că „deţin buletin moldovenesc, dar au conştiinţa la Kremlin”, vor susţine candidaţii care sunt împotriva parcursului european al ţării şi îndemnat repetat cetăţenii să iasă la vot să-şi hotărască singuri soarta, să nu o facă alţii care nu au nimic în comun cu neamul nostru.

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus, la aceeaşi conferinţă, că speră că cetăţenii îşi vor da votul pentru PL, astfel ca liberalii să aibă majoritatea în consiliile locale  şi la viitoarele alegeri parlamentare să ajungă la guvernare, ca să pună punct umilinţelor şi corupţiei.

Lasă un comentariu