Evenimentul zilei

Joi04092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Reprezentanţii Academiei de Ştiinţe: Victoria Zinaidei Greceanîi la primăria Chișinău, ar fi o „a doua venire a ruşilor”

Reprezentanţii Academiei de Ştiinţe: Victoria Zinaidei Greceanîi la primăria Chișinău, ar fi o „a doua venire a ruşilor” Recomandat

19 Iunie 2015 - 
Foto: curentul.md Foto: curentul.md

Reprezentanţii Academiei de Ştiinţe a Moldovei îndeamnă locuitorii municipiului Chişinău să-l susţină în turul doi de alegeri pe candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă. Apelul acestora a fost publicat pe pagina AŞM.

În apel se menţionează că la 28 iunie va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor locale şi acesta este un eveniment de importanţă capitală în contextul evenimentelor dramatice care au loc astăzi şi care au impact deosebit asupra viitorului, asupra destinului european al ţării.

„Considerăm că cea mai potrivită candidatură la postul de primar general al municipiului Chişinău este cea a lui Dorin Chirtoacă. Pe parcursul celor două mandate ce i s-au încredinţat, Domnia Sa s-a manifestat ca un bun edil, ca un promotor al valorilor noastre spirituale şi morale, ca un susţinător al culturii şi ştiinţei care impun adevărata imagine a oraşului şi republicii în lume. De soarta capitalei depinde soarta republicii, depinde soarta copiilor noştri”, se menţionează în apel.

Oamenii de ştiinţă spun că victoria candidatului PSRM, Zinaida Greceanîi, ar fi o „a doua venire a ruşilor”. „Vă îndemnăm să ieşiţi la vot, fiecare vot hotărăşte totul. Cu Dorin Chirtoacă o să fim la noi acasă, cu Dorin Chirtoacă o să fim în Europa. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, se încheie apelul reprezentanţilor AŞM.

În primul tur de alegeri, Dorin Chirtoacă şi Zinaida Greceanîi au acumulat 37,52% şi, respectiv, 35,68% din sufragii.

Lasă un comentariu