Evenimentul zilei

Joi04092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 Negocierile dintre Dorin Chirtoacă și PPEM au început

Negocierile dintre Dorin Chirtoacă și PPEM au început Recomandat

19 Iunie 2015 - 

Primarul general degrevat și candidat la un nou mandat de edil, Dorin Chirtoacă, a avut prima întrevedere cu conducerea Blocului ”Iurie Leancă” în vederea susținerii candidaturii sale în turul II. Întâlnirea a avut loc la sediul PPEM, la ora 12:00 și a durat circa 2 ore.

După discuții Oazu Nantoi a confirmat pentru unportal de știri independent că o astfel de ședință a avut loc: ”A avut loc primul contact între domnul Chirtoacă și echipa PPEM. Am convenit să continuăm dialogul și, pe măsură ce vom ajunge la rezultate concrete, vom anunța acest lucru în fața publicului, fiind cointeresați ca rezultatele acestui dialog să fie cât mai bine cunoscute de locuitorii municipiului Chișinău”.

Întrebat dacă au fost purtate discuții, sau negocieri, Oazu Nantoi a preferat să califice întâlnirea de astăzi drept ”schimb de opinii” care va fi continuat la nivel de grupuri de experți. Mihai Godea, liderul Partidului ”Acțiunea Democratică”, care a declarat că susținerea PPEM pentru Dorin Chirtoacă va fi la nivel de bloc, nu doar la nivelul Partidului Popular European din Moldova.

Amintim că Dorin Chirtoacă se va întâlni în turul II de scrutin pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău cu Zinaida Greceanâi, reprezentanta Partidului Socialiștilor. În primul tur Chirtoacă a acumulat 37,52%, iar Zinaida Greceanîi 35,68%. 

 

Lasă un comentariu