Evenimentul zilei

Joi04092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Alegeri Locale 2015 CEC a declarat NULE alegerile locale din satul Topala, Cimișlia

CEC a declarat NULE alegerile locale din satul Topala, Cimișlia Recomandat

19 Iunie 2015 - 

Comisia Electorală Centrală a declarat nule alegerile locale generale din 14 iunie 2015 în satul Topala, raionul Cimișlia. Decizia Comisiei a fost luată în baza hotărîrii judecătoriei Cimișlia care a constatat nulitatea alegerilor desfășurate pe 14 iunie curent în circumscripția electorală sătească Topala, raionul Cimișlia, ca urmare a devastării secției de votare din această localitate.

În acest context, CEC a stabilit pentru data de 28 iunie curent desfășurarea votării repetate pentru alegerea primarului satului Topala, raionul Cimișlia, a Consiliului sătesc Topala și a Consiliului raional Cimișlia.

Votarea repetată se va efectua pe baza acelorași liste electorale, cu aceleași candidaturi și cu participarea acelorași consilii și birouri electorale.

În aceeași ședință, CEC a aprobat modelul ștampilei speciale pentru alegerile repetate, aplicabilă în ziua de 28 iunie 2015, și anume ”Alegeri repetate 28.06.2015”. Menționăm că ștampila specială se va aplica în fişa de însoţire a buletinului de identitate ca o măsură suplimentară de control pentru evitarea votului multiplu.

 

Lasă un comentariu